![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Alıntı:
Sahi cymbelina ablam nerelerde? Şu sınav zamanı çok yardımcı olmuştu bana kazandığımı duysa çok sevinirdi eminim ama ortalıklarda gözükmüyor malesef Ve cymbelina abla gelsin de ben onun sopasını yemeye de razıyım ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-07-2011
|
Alıntı:
İşte bu cümle beni mahfetti. cansın sen tömürcek. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Ana yüreğim (peperomia) çok güzel büyüyor bakın çiçek bile açıcak o gözüken beyaz ok gibi şey çiçek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Denizli yolcusu kalmasın Bunlar benimle Denizliye gelicek olan yavru menekşelerim Denedim ayakkabı kutusuna sığdılar bizimkiler farketmeden yanıma alıcam ve ben gelene kadar Fatih'in himayesine teslim edicem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Mum çiçeğim gelişmiyor diye balkona aldım patlama yaşadı Maşallahı var her yerinden sürgün verdi şimdi onları uzatmakla meşgul Keşke yaz kış orda durabilse ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Gülsen ablamın geçen sene gönderdiği kaynana dilim Red Kit'teki kaktüslere benzedi iyice Yukarı gidiyor şimdilik bakalım nezaman dallanıp budaklanıcak yanlardan ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Bunu Savaş84 abi göndermişti Çok seviyorum heryerinden yavru çıkardı topraktan Görüntüsü ve sertliğiyle gözdelerimden ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Yine Savaş84 abininkilerden aşı yapılan kaktüslerin alt tabanı olan kaktüsten Yani bu aşı gövdesi olan çeşitmiş Çiçek açtığı söylendi ama biraz zaman alıyormuş çok merak ediyorum çiçeğini atlasa benzediğini tahmin ediyorum Acaba nette ne diye arasam bulabilirim bunun çiçeğini ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bay Tömürcek tebrik ederim ve yeni okul hayatında başarılar dilerim. Çok aramana gerek yok, hemen söyleyeyim adını, pitaya. Kocaman beyaz bir çiçek açıyor tıpkı atlaslar gibi. |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
A pitayayı duymuştum demek ki bunlarmış hemen netten arayıp bakıcam çünkü çok merak ediyorum çiçeğini ![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Benim de kalanşolarım var kiii Renk konusunda hiç bir fikrim yok sadece sondaki ananemin katsız kırmızı açandan Onun da yaprakları çok değişik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Bir gecelik gelinim Çok hızlı gelişti maşallah bir de çiçeklerini görebilsem hemencik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Moderatör
|
Tömürcek hepsine maşallah diyorum ellerine sağlık. Bir gecelik geline mühendis tırtılı uğramış bir ara bana öyle geldi ama iyi gelişmiş. Bende de bir tane var Sn. ddmk vermişti sağolsun. Küçük saksıya dikmiştim yavaş büyür düşüncesiyle ama baya hızlı büyüdü sonra duraksadı. Pencere kenarına koymuştum ilk başta sonra az güneş gören yere alayım dedim bir yaprağı yandı ama durumu iyi. Saksısını değiştireceğim. Menekşeleri ne güzel çoğaltmışsın ben bu sene bir tane aldım, nazlı olduğunu sandığım için almadım aslında ama pek bir bakım yapmadım. Birkaç renk daha alacağım. |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Gerçekten çok hızlı gelişiyor bukadar tahmin etmemiştim bende saksı değişimini önümüzdeki seneye erteledim bu sene onda idare edebilir çok da dar değil Menekşelere gelince hiç nazlı değiller sadece güneşi ve suyu ayarlamak lazım okadar sonra seyretme vakti çok güzel açıyorlar gerçekten ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Olmaz olur mu ablacım ya istediğin senin olsun ama ayıracak dalı yok daha çoğunun oyüzden köküyle verebilirim ablacım Ha köklü bi gecelik gelinim de var ablacım 1 dal üstünde de yeni sürgünü var onu da sana verebilirim ![]() |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-10-2012
|
çok heyecanlıyım ,hatta sen üniversteyı kazandın gıdıyorsun senden daha heyecanlıyım,bu guzel cıceklerden hangılerı benım olacak acebaaaaaaaaaaa,üfff içim içime sığmıyor,hepsını dagıtmazsın dımı ben gelene kadar,ne zaman gelyım cıceklerımı almaya ![]() |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
işte bunlarda arkadaslarını gormek ıcın heyecanlanıyor |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
E telgrafım var 3 çeşit koskocaman abartmıyorum hatta gelince görüceksin 2 telgrafım 1 metreden uzun Ve o çok beğendiğin morlu telgraf harika bir görünüm kazandı Sonra 1 saksı çilli begonyan var küçük bir fide yaprak güzelin öyle işte ablacım ya sen arabayı ayarla nakliyatı yapalım Telefondan haberleşip bigün belirleyelim olur mu ablacım senin ve benim müsait olduğumuz bigün ![]() |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Enes abisi sagdakı mumcıcegım sana duacı senın getırdıgın toprakla hayata dondu,dondude bana sadece 4,5 tane mı cıcek bırakıyosun??* |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Birde senın kohleran varmıydı kı ?? |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Maşallah ablacım o mum çiçekleri ne kadar güzel olmuşlar öyle yaprakları ne kadar canlı ve koyu renk Difenbahyanda çok güzel olmuş bana diktiğin 2 hafta sonra çürüdü malesef abla Artık nezaman müsait olursam ya da evde nezaman kalırsam üniversitede bi tane difenbahya istiyorum kısmet bakalım Eminim çiçeklerim seninkilerle çok iyi anlaşıcak ablacım ![]() |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Balık kılçığı atlasımın da büyücem diye ödü kopuyor ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Muhabbet çiçeğimin büyük saksısında pek hayır yok bu sene ama bu yüzümü güldürüyor Begonya çeşitlerini çok seviyorum bu da gözdelerimden biri yanındaki yavrusu da büyüyünce saksı daha gür gözükücek belki saksı değişimi yaparım ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu da teyzemin kohlerası Bizim sülaleye değişik bir çiçek girdi mi bütün sülaleye dağılır kohlera da öyle oldu bütün sülalemde var bundan şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|