agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni13658Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 29-07-2013, 09:41   #1
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2012
Gelin tellerim büyüdüler ve tellerini sarkıtmaya başladılar tellerin ucunda da yeni yavrular Bu mum çiçeğini de tuya abla göndermişti kışın biraz duraklama yaşadıktan sonra akşam güneşini alan arka pencereye koydum maşallah bi başladı uzamaya 4 sürgün verdi diğer üçü duraksadı biri uzadı sadece, sanırım şuan 40 cm civarında ve ucunda bir tomurcuk var inşallah açar da gitmeden mum çiçeğimi koklarım

Name:  Fotoğraf2872.jpg
Views: 605
Size:  67.2 KB

Name:  Fotoğraf2876.jpg
Views: 619
Size:  40.9 KB

Name:  Fotoğraf2877.jpg
Views: 632
Size:  47.0 KB

bay tömürcek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-07-2013, 11:33   #2
Ağaç Dostu

aheste's Avatar

Giriş Tarihi: 04-07-2010
Tebrik ederim sevgili Tömürcek, hayırlı olsun, çok sevindim sizin adınıza. Çiçekleriniz çok güzel maşallah, sizin yaştaki gençlerin çiçeklerle, bitkilerle ilgilenmesi ne güzel, benim çocuklarımın hiç ilgileri yok malesef .
O kadar çiçekleri kime bırakıcaksınız, Gelin telleri de çok güzelmiş, ellerinize sağlık. Allah kolaylıklar versin....

aheste Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-07-2013, 11:51   #3
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aheste Mesajı Göster
Tebrik ederim sevgili Tömürcek, hayırlı olsun, çok sevindim sizin adınıza. Çiçekleriniz çok güzel maşallah, sizin yaştaki gençlerin çiçeklerle, bitkilerle ilgilenmesi ne güzel, benim çocuklarımın hiç ilgileri yok malesef .
O kadar çiçekleri kime bırakıcaksınız, Gelin telleri de çok güzelmiş, ellerinize sağlık. Allah kolaylıklar versin....
Çok teşekkür ederim aheste ablacım bende tebrik etmene çok sevindim Malesef herkesde olmuyor bu heves ablacım bizde 3 kardeşiz ama bitek bende var Bu çiçeklerimin kimisini siteden bi ablam alıcak diğerlerini de eşe dosta vericem birazına da kıyamadıklarıma evdekiler bakıcak Öyle üzücü bir durum ki bunlardan ayrılmak ama yapıcak bişey yok okuyup hayatımı düzene sokayım hepsi geri gelicek hayırlısıyla

bay tömürcek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:01.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025