agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni13658Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 26-03-2013, 20:56   #1
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi fund@ Mesajı Göster
Enes nerede senin bu çiçekçi..baya çok çeşit var mı? benim sakarya da en çok yaşadığım sıkıntı kaktüs ve sukulent satışının az olması..en nadir satılan türlere kafayı takmışım bir kere..bazen migrosta bazen de koçtaşta birşeyler bulabiliyorum..
Ablacım benim çiçekçi dar sokakta çamaşryum varya onun hemen yanındaki sokağa gir sokağın sonunda kamelya çiçekçilik var o ama kaktüs sukulent yok galiba bakmadım dikkatimi çekmedi Kaktüsler en çok bu Atatürk i.ö.o sırasındaki çiçekçilerde var funda abla hani Hilmi kayının karşısından serdivan minibüsleri kalkıyo ya o sokakta baya çiçekçi var ve kaktüsler çok çeşit oluyor her baktığımda, ama türleri ne hiç bir fikrim yok belki sende olan türlerdir ama bakmanı tavsiye ederim ablacım

bay tömürcek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-03-2013, 21:03   #2
Ağaç Dostu

fund@'s Avatar

Giriş Tarihi: 27-04-2010
Galeri: 7
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek Mesajı Göster
Ablacım benim çiçekçi dar sokakta çamaşryum varya onun hemen yanındaki sokağa gir sokağın sonunda kamelya çiçekçilik var o ama kaktüs sukulent yok galiba bakmadım dikkatimi çekmedi Kaktüsler en çok bu Atatürk i.ö.o sırasındaki çiçekçilerde var funda abla hani Hilmi kayının karşısından serdivan minibüsleri kalkıyo ya o sokakta baya çiçekçi var ve kaktüsler çok çeşit oluyor her baktığımda, ama türleri ne hiç bir fikrim yok belki sende olan türlerdir ama bakmanı tavsiye ederim ablacım
kamelya çiçekçiliği biliyorum, ara sıra saksı almak için gidiyorum ben de, ama kaktüs pek satmıyor..aşılı birkaç kaktüs görüyorum her zaman orda. dediğin yere bir bakayım belki bir şeyler bulurum.

fund@ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-03-2013, 21:04   #3
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi fund@ Mesajı Göster
kamelya çiçekçiliği biliyorum, ara sıra saksı almak için gidiyorum ben de, ama kaktüs pek satmıyor..aşılı birkaç kaktüs görüyorum her zaman orda. dediğin yere bir bakayım belki bir şeyler bulurum.
Evet funda abla o dediğim sokakta yanılmıyorsam 3 tani çiçekçi var dükkan ama Onlarda genelde çeşit çeşit kaktüsler oluyor bi bakmanı tavsiye ederim

bay tömürcek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 02:25.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025