![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Alıntı:
O başlığı yeni gördüm aslında ablacım uğrarım bir ara, tavuklarım,ördeklerim ayrı ama şimdi Allah için ![]() Ablacım kirli çıkı değilim ya neyim var neyim yoksa sayfamda, bakımları falan da mesajlarda yazıyorum zaten Hercailerde hep gözüm vardı anca geçen gün alabildim mutfak penceresinde harika duruyorlar ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Alıntı:
çok tatlı ya İlahi, ömürsün Tömürcek, şu laflara bak, biz şimdi seni nasıl sevmeyiz?![]() Limonun yapraklarını da yaramaz bir tırtıl veya salyangoz mu yemiş ne? Kirli çıkısıııın, kabul et,(portakalı bile zorla itiraf ettirdim bak), kabul et, benle inatlaşma, sonra sonunu biliyorsun ![]() Tavuklar, ördekler ayrı senin için canım onu anladık zaten, bir de Cevdet, ha bir de menekşelerin ![]() Benim de hepi topu 2 limoncuğum var çekirdekten yetişme, o başlıklara girdim mi çıkamıyorum o yüzden. Bu arada önceki mesajımda yazmıştım, ön izleme filan derken silmişim yanlışlıkla sanırım: O krem- sarı renkli sümbülün de çok hoş, çok ilginç rengi. Neyse, hadi kaçtım ben. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Alıntı:
Teşekkür ederim ablacım bende sizleri çok seviyorum ![]() Aslında kirli çıkı değilim cymbelina abla ama inatlaşmıcam senle sonunu biliyorum çünkü Tavuklar, ördekler, menekşeler, cevdet valla abla seviyorum işte bunları bana mutluluk veriyolar O sümbülüme bende bayılıyorum rengi çok güzel aynı limonlu buzparmak dondurmalar varya abla onun renginde ![]() Cymbelina abla benimde iki limoncuğum var zaten ama yine portakal yetiştiricem onun yaprakları daha güzel çekirdekli portakal denk gelirse kaçırmam ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|