View Single Post
Eski 20-03-2013, 21:04   #587
bay tömürcek
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Cymbelina Mesajı Göster
İnek mi yedi???çok tatlı ya İlahi, ömürsün Tömürcek, şu laflara bak, biz şimdi seni nasıl sevmeyiz?

Limonun yapraklarını da yaramaz bir tırtıl veya salyangoz mu yemiş ne?

Kirli çıkısıııın, kabul et,(portakalı bile zorla itiraf ettirdim bak), kabul et, benle inatlaşma, sonra sonunu biliyorsun

Tavuklar, ördekler ayrı senin için canım onu anladık zaten, bir de Cevdet, ha bir de menekşelerin

Benim de hepi topu 2 limoncuğum var çekirdekten yetişme, o başlıklara girdim mi çıkamıyorum o yüzden. Bu arada önceki mesajımda yazmıştım, ön izleme filan derken silmişim yanlışlıkla sanırım: O krem- sarı renkli sümbülün de çok hoş, çok ilginç rengi. Neyse, hadi kaçtım ben.
Evet cymbelina abla portakalım da tenekedeydi ben onu güneşlensin diye dışarıya koydum hem sulayacaktım inek geldi hart diye üstünü kopardı sonra bidaha yeşermedi portakalım Teşekkür ederim ablacım bende sizleri çok seviyorum

Aslında kirli çıkı değilim cymbelina abla ama inatlaşmıcam senle sonunu biliyorum çünkü Tavuklar, ördekler, menekşeler, cevdet valla abla seviyorum işte bunları bana mutluluk veriyolar O sümbülüme bende bayılıyorum rengi çok güzel aynı limonlu buzparmak dondurmalar varya abla onun renginde

Cymbelina abla benimde iki limoncuğum var zaten ama yine portakal yetiştiricem onun yaprakları daha güzel çekirdekli portakal denk gelirse kaçırmam

bay tömürcek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön