![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Çekirdekten yetiştirdiğim limonlarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Eh seni Pikaçu seniiii ![]() Madem limonun var limonla ilgili başlıklara, Evde limon ağacı başlıklarına niye uğramazsın çocuk? ![]() ![]() Derhal o başlıklarda da bilgi, katılım bekliyoruz senden. Anlat bakalım şu limonlarını, bakımlarını vb. Ne kirli çıkısın sen, daha bize göstermediğin bir sürü bitkin, bir sürü bakım sırrın filan var değil mi? ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Ablacım kirli çıkı değilim ya neyim var neyim yoksa sayfamda, bakımları falan da mesajlarda yazıyorum zaten ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() Limonun yapraklarını da yaramaz bir tırtıl veya salyangoz mu yemiş ne? ![]() Kirli çıkısıııın, kabul et,(portakalı bile zorla itiraf ettirdim bak), kabul et, benle inatlaşma, sonra sonunu biliyorsun ![]() ![]() Tavuklar, ördekler ayrı senin için canım onu anladık zaten, bir de Cevdet, ha bir de menekşelerin ![]() Benim de hepi topu 2 limoncuğum var çekirdekten yetişme, o başlıklara girdim mi çıkamıyorum o yüzden. Bu arada önceki mesajımda yazmıştım, ön izleme filan derken silmişim yanlışlıkla sanırım: O krem- sarı renkli sümbülün de çok hoş, çok ilginç rengi. Neyse, hadi kaçtım ben. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Aslında kirli çıkı değilim cymbelina abla ama inatlaşmıcam senle sonunu biliyorum çünkü ![]() ![]() ![]() Cymbelina abla benimde iki limoncuğum var zaten ama yine portakal yetiştiricem onun yaprakları daha güzel çekirdekli portakal denk gelirse kaçırmam ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|