![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2011
|
Tömürcek kardeş gelmiş ne de hoş gelmiş. Görmeyeli neler olmuş neler. Bu güzellikler insanın içini açıyor. Onbiraylar harika. Ben soğuk sevdiğini bilemediğimden eve almıştım. Hava ısınır gibi olunca dışarı çıkarttım. Allah'tan şoka girmedi ama çiçekleri geçti. Kaç ay oldu hala tomurcuk falan yok üstlerinde. Sümbüller ,nergisler incimenekşe .... Hepsi harika. Ellerine sağlık. İstediğin Pepe 'ye de kavuşmuşsun. Gözünaydın. Sabriyeler zaten tam seyirlik. İnsan bakmaya doyamaz. Bol bol çiçeklerini gör hepsinin inşallah. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Alıntı:
Onbiraylar soğuktan hoşlanıyor içerde çiçekleri ya açmıyor ya da çabuk geçiyor. pepeye de timur abi sayesinde kavuştum Allah gönlüne göre versin bir de hediye göndermiş inci menekşeyi Sabriyeler kesinlikle favorim ablacım bayılıyorum onlara bir de sarısını bulabilsem tamamdır değmeyin keyfime ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-09-2012
|
Merhaba bay Tömürcek..
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkür ederim abicim iyi dileklerin için ve bana gönderdiğin hediyeler için Abi esas yeni resimler bundan sonra yavaş yavaş bahar geliyor dışarıdaki begonyaları, sardunyaları, diğer mevsimlikleri beğenilerinize sunucam inşallah Senin çiçeği de unutmadım timur abi bahar gelsin budama sonrası çıkan taze filizlerden iki kök dikcem sana ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ayrıca teşekkür ederim ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Tamam canım kardeşim sen sıkma canını hiç acelesi yok. Ne zaman müsait olursan gönderirsin |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|