![]() |
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Alıntı:
Şimdi 32. mesajdaki çiçek e.milii çelikle çok kolay tutyor, 36. mesajdaki ise biz muhabbet çiçeği diyoruz ama begonyanın bi alt türü olduğunu düşünüyorum o da çelikle rahatça tutuyo. O doğumhane falan da espri amaçlıydı sehpaya öle diyodum kendimce çünkü menekşe yapraklarım orda yavruluyodu çeliklerim dikildiğinde oraya alıyodum ama siteden tepki alınca öle kelimeler kullandım diye bir daha resmini de koymadım lafını da açmadım Umarım bu msaj aydınlatmaya yetmiştir ![]() Nickime gelince siteye ilk üye olduğumda nickimin TOMURCUK olmasını istemiştim ama sitede bu isimle başka bi kullanıcı olunca alamadım tabi bu ismi sonra aklıma geldi biz manav milletiyiz e biliyosunuzdur manavlar değişik konuşur şivemiz yok ama lafları yuvarlarız, değiştiririz, dilimizin döndüğü gibi söyleriz tomurcuğa da TÖMÜRCEK diyoruz bende tomurcuk olmadı bari tömürcek olsun aynı kapıya çıkıyo dedim ama bi zaman sonra nickimden beni kız zannediyolardı ince söylenişinden sebep heralde Ben de sonradan başına BAY ekledim şuan herşey yolunda İnşallah her sorunuza cevap verebilmişimdir ![]() |
|
|
|
|
|
|