agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni6240Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 31-10-2012, 22:54   #1
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Giriş Tarihi: 08-03-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi farpali Mesajı Göster
Artık günümüzde çiçekçilerde,değişik çeşitlerde ve güzellikte birçok çiçeğe rastlamak mümkün. Ve bunları evlerimizde bakmak artık çok daha kolay bir hale geldi. Bunun tabi çok sayıda yöntemi var. Saksıda bakmak,bahçenize dikmek gibi.. Bu tasarım ise oldukça hoş ve ilginç başka bir yöntem daha gösteriyor bize; saksı yerine fincan! Evet evlerimizde çay,kahve içmek için kullandığımız bu fincanlara çiçeklerimizi,bitkilerimizi de koyabiliriz. Görsellik açısından da doyurucu olan bu tasarım,evlerimize bir farklılık getirecek
Hep derim,hiç birşey atılmazzz, mutlaka değerlenir **** değerlendiriliiir
Frezaann ablam ben hayatta kıyıpta bu fincana çiçek ekmem valla aayy çok güzell bir fincanmış,iyiki fincanın bol olduğu bir memleketteyim bizdeki kahve fincanları hiç bir yerde yoktur çeşit olarakBirde şu duvara monte edilen yöntemede takıldım sulama yaparken hortumu çekip duvara su tutar gibi çiçekleri sulardık ama aşağılara toprak akarmı bilmem nasıl ekmişler nere saklamışlar o toprakları şaştım valla eveve sürprizi şimdi hatırladım valla kesin beni bir nörolog paklar ablacım galiba

GÜLSEN_ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 31-10-2012, 22:58   #2
Ağaç Dostu

farpali's Avatar

Giriş Tarihi: 20-07-2010
Galeri: 18
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi GÜLSEN_ Mesajı Göster
Frezaann ablam ben hayatta kıyıpta bu fincana çiçek ekmem valla aayy çok güzell bir fincanmış,iyiki fincanın bol olduğu bir memleketteyim bizdeki kahve fincanları hiç bir yerde yoktur çeşit olarakBirde şu duvara monte edilen yöntemede takıldım sulama yaparken hortumu çekip duvara su tutar gibi çiçekleri sulardık ama aşağılara toprak akarmı bilmem nasıl ekmişler nere saklamışlar o toprakları şaştım valla eveve sürprizi şimdi hatırladım valla kesin beni bir nörolog paklar ablacım galiba
Tek kalan fincanlar olur hepimizin evlerinde,onlar için.. 12 kişilik **** 6 kişilik takımı kullanma sakın,,yok ablacım senin nöroluğa falan ihtiyaçın ki niye öyle söylüyorsun..senin nöroloğun; yeni bir sürgün, güzel açan çiçekleriin,elişlerin bak ! Hepside var sende, ne kadar şanslısın..Böyle şeylerden keyif almayanlar başını iki ellerinin arasına alsın, onlar düşünsün

farpali Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 01-11-2012, 17:59   #3
Ağaç Dostu

farpali's Avatar

Bir gecelik gelin

Sayın zaferinandikli nın,yaklaşık iki hafta önce köksüz olarak göndermiş olduğu Bİr Gecelik Gelinim sürgün verdi...
Teşekkürler Zafer bey..

Eklenen Resimler

Eski 03-11-2012, 12:35   #4
Ağaç Dostu

farpali's Avatar

Name:  image.jpg
Views: 733
Size:  37.9 KB

Eski 21-11-2012, 18:08   #5
Ağaç Dostu

farpali's Avatar

Alıntı:
Sayın zaferinandikli nın,yaklaşık iki hafta önce köksüz olarak göndermiş olduğu Bİr Gecelik Gelinim sürgün verdi...
Teşekkürler Zafer bey..
Sayın zaferinandıklı nın gönderdiği Bir gecelik gelinin bugünkü hali.

Eklenen Resimler

Eski 21-11-2012, 18:12   #6
Ağaç Dostu

farpali's Avatar

Çelikde olan hoyalarımın son durumu...(adlarını bilmiyorum)

Eklenen Resimler

Eski 27-01-2013, 05:01   #7
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 24-09-2012
Sevgili arkadasım

Alıntı:
Teşekkürler Zafer bey..
Sayfalarınızı gezerken gördüm bu mucıze haberı... 2 haftada nasıl surgun verdı Bir Gecelik Gelininiz.. Özel bır bakım vitamın toprak kullandınızmı..Benımki 2 ay oldu..Hala geldıgı gıbı duruyor..Sizınkinin ısı ışık durumu nedır...Ne cok sordum degılmı....

ıldır Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-01-2013, 13:40   #8
Ağaç Dostu

farpali's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ıldır Mesajı Göster
Sayfalarınızı gezerken gördüm bu mucıze haberı... 2 haftada nasıl surgun verdı Bir Gecelik Gelininiz.. Özel bır bakım vitamın toprak kullandınızmı..Benımki 2 ay oldu..Hala geldıgı gıbı duruyor..Sizınkinin ısı ışık durumu nedır...Ne cok sordum degılmı....
Güney penceresinde,bol ışıkta ,kalorifer üzerinde ve kaktüs toprağında duruyor..çok nadir ,hafif suluyorum.haftada 1 kez..ve hiç oynatmıyorum yerinden..Extra besin vermedim..Sabredin Sayın ıldır,mutlaka sürgün verecektir..Geldiği gibi bozulmadan duruyorsa keyfi yerinde ,uyuyordur.

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:47.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025