![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Artık günümüzde çiçekçilerde,değişik çeşitlerde ve güzellikte birçok çiçeğe rastlamak mümkün. Ve bunları evlerimizde bakmak artık çok daha kolay bir hale geldi. Bunun tabi çok sayıda yöntemi var. Saksıda bakmak,bahçenize dikmek gibi.. Bu tasarım ise oldukça hoş ve ilginç başka bir yöntem daha gösteriyor bize; saksı yerine fincan! Evet evlerimizde çay,kahve içmek için kullandığımız bu fincanlara çiçeklerimizi,bitkilerimizi de koyabiliriz. Görsellik açısından da doyurucu olan bu tasarım,evlerimize bir farklılık getirecek Hep derim,hiç birşey atılmazzz, mutlaka değerlenir **** değerlendiriliiir ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
Alıntı:
Birde şu duvara monte edilen yöntemede takıldım sulama yaparken hortumu çekip duvara su tutar gibi çiçekleri sulardık ama aşağılara toprak akarmı bilmem nasıl ekmişler nere saklamışlar o toprakları şaştım valla eve ve sürprizi şimdi hatırladım valla kesin beni bir nörolog paklar ablacım galiba![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
,,yok ablacım senin nöroluğa falan ihtiyaçın ki niye öyle söylüyorsun..senin nöroloğun; yeni bir sürgün, güzel açan çiçekleriin,elişlerin bak ! Hepside var sende, ne kadar şanslısın..Böyle şeylerden keyif almayanlar başını iki ellerinin arasına alsın, onlar düşünsün![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın zaferinandıklı nın gönderdiği Bir gecelik gelinin bugünkü hali. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-09-2012
|
Sevgili arkadasım
Sayfalarınızı gezerken gördüm bu mucıze haberı... 2 haftada nasıl surgun verdı Bir Gecelik Gelininiz.. Özel bır bakım vitamın toprak kullandınızmı..Benımki 2 ay oldu..Hala geldıgı gıbı duruyor..Sizınkinin ısı ışık durumu nedır...Ne cok sordum degılmı.... |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|