![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 17-09-2012
|
Alıntı:
darısı tüm çiçek sever arkadaşlarımın başına diyor sana sevgilerimi gönderiyorum![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
veee 4 kasımda ekilen yapraklar sonunnda yavrularını gösterdi,şimdilik 2 yaprak yavruladı ama gerisi gelicektir ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
bugün can dostum hazan-z nin ve sn.ankstel hocamın gönderdiği kaktüs tohumlarını ektim ve sizler için resimledim zengarden dan aldığım çimlendirme torfunu aldığım strafor kutuya koyup üzerini elimle hafif bastırarak düzelttim,torfun üzerine kuartz kum serpip üzerine tohumlarımı yerleştirdim ve tekrar üzerlerini kapatıcak şekilde kuartz kumla kapattım. 7 ayrı kaktüs tohumu ekeceğim için kutunun içine dosyadan kestiğim plastik parçalarıyla böldüm ve her bölüme ektiğim tohumların isimlerini kutunun dış kısmına yapıştırdım ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
bugün teyzemi bir ziyaret edem dedim anaamm bir gittim yılbaşılar menekşeler hep açmış dayanamadım sizler için görüntüledim ![]() Düzenleyen GÜLSEN_ : 01-01-2013 saat 00:48 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
ve menekşeler ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
küçük balkonuma güneş gelmediği için küçük balkonumdaki yılbaşı ve paskalyaları dün büyük balkona taşıdım,komşunun kırık sedirini alıp kırık yerlerini çakıp yılbaşılara seralık ortam hazırladım ama saksının biri devrilince balkon çamur oldu öylecede resimledim artık kusuruma bakmayın ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|