![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 17-09-2012
|
gülşen ablacım minik fidelerin hayırlı olsun, senin elin değince hepsinin yaprağa çiçeğe doyacağından eminim ben de bugün bir leş kaktüsü almıştım hevesle, senin 20 çeşit olduğunu duyunca kendimi pek bir toy hissettim çok merak ediyorum bu çiçek sevgisi ne zamandan beri var, kaç yılda bu kadar çok çeşit edinebildin ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Sayın ilkenan'ın sorusunu ben de bir çok kez düşündüm.. bunca emek, birikim kaç yılda edinildi heves ediyor insan.. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
Alıntı:
ALLAHım herkesin gönlünde ne varsa onu versin hepinizede ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 17-09-2012
|
Alıntı:
darısı tüm çiçek sever arkadaşlarımın başına diyor sana sevgilerimi gönderiyorum![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
veee 4 kasımda ekilen yapraklar sonunnda yavrularını gösterdi,şimdilik 2 yaprak yavruladı ama gerisi gelicektir ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
bugün can dostum hazan-z nin ve sn.ankstel hocamın gönderdiği kaktüs tohumlarını ektim ve sizler için resimledim zengarden dan aldığım çimlendirme torfunu aldığım strafor kutuya koyup üzerini elimle hafif bastırarak düzelttim,torfun üzerine kuartz kum serpip üzerine tohumlarımı yerleştirdim ve tekrar üzerlerini kapatıcak şekilde kuartz kumla kapattım. 7 ayrı kaktüs tohumu ekeceğim için kutunun içine dosyadan kestiğim plastik parçalarıyla böldüm ve her bölüme ektiğim tohumların isimlerini kutunun dış kısmına yapıştırdım ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
bugün teyzemi bir ziyaret edem dedim anaamm bir gittim yılbaşılar menekşeler hep açmış dayanamadım sizler için görüntüledim ![]() Düzenleyen GÜLSEN_ : 01-01-2013 saat 00:48 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
ve menekşeler ![]() |
|