![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-07-2010
|
sayın gülsen güle güle büyütün hepside çok sağlıklı görünüyor ben ne zaman böyle bir kargo açacağım acaba ) |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili tuya; kargoyu görünce ben de aynı şeyi düşündüm. "Birileri bana da kargo gönderse" dedim kendi kendime. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
ARKADAŞIMIN GÖNDERDİĞİ MENEKŞE YAPRAKLARINI EKMEK İÇİN USTALARIMDAN ALDIĞIM BİLGİLER DOĞRULTUSUNDA,ÖNCE PET BARDAKLARI ALDIM VE HEPSİNİN ALTINA HAVYAYLA DELİKLER AÇTIM,DAHA SONRA İYİ YIKAYIP TEMİZLEDİĞİM DİATOMİTE HEPSİNİ EKTİM ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Sonrada oğlumun kullanmadığı büyük akvaryumunu iyice yıkayıp güneşte kuruttktan sonra menekşelrimi içine yerleştirip üsütünü streçledim ama akvaryumun kendi kapağını kapatıcam şimdilik bu şekilde kapattım bugün kapak yıkanıp temizlenip kapatılıcaktır ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Buda istanbula gittiğimde sibelimle paraktikere gitmiştik çiçek bölümünü gezerken kırılan bu dalı almıştım suda köklendirdim ve diatomite ekildi (ruj çiçeği) bak sibelcim olmuşmu ![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2012
|
Alıntı:
güngeçtikçe çeşitler fazlalaşmaya başldı allah kolaylık versin sizin gibi ağaç dostlarını takip ettikçe bu hastalıkmı desem sevgimi desem bilemiyorum bendede oluşmaya başladı ne yapacağım bilemiyorum ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|