![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
Maalesef selahattin bey başkasının bahçesinden bu kasımpatılar çok güzel açmışlardı görüntüledim sizler için..Maalesef benim bahçamda sitedeki komşular saolsun çiçek koymuyorlar geçtiğimiz baharda 100 eyakın laleler ektim bahçeye boydan boya,laleler açınca ertesi gün bahçeye indiğimde şok olmuştum bütün laleri kopraıp bazılarınıda kökten çekip götürmüşlerdi onun için artık bahçeye birşey ekmeme kararı aldım.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
güller gülleer gülleerr hepsi çok güzellerr ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
buda bir mağazanın önündeydi çok hoşuma gitti değişik bir saksılıktı ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
yine gülleerrr ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
devam gülleerrree ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
güllerin hemen yanında hanımlide açmıştı parkın kenarında boydan boya ateş çiçekleri artık tohuma dönüşüyorlardı![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
arkadaşlar iğne oyalarınımı sormuştunuz??bunlar benim yaptıklarım birde bana hadiye gelenler var ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2012
|
Gülsen hanım inşallah o güller sizin bahçede değildir yoksa komşularınız onlarıda kökünden sökerlerdi mazallah bu arada güller muhteşem toplantıya gelemesenizde gönüller hep bir ![]() |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hayır sn.BAYÇALI benim bahçemde değiller dün kızkardeşimle gezmeye çıktığımda gördüğüm güzellikleri paylaştım sizlerle..Evet kesinlikle gönüller bir, toplantıdan güzel çiçekler bekliyorum ama ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|