![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
Bu gloxinia mor katmerli dış büyük yapraklarını sağa sola deyip kırılıyor diye kesip suya koymuştum meğer dış anaç yapraklar köklenmeyle kalmıyor yumru oluşturuyormuş onu anlamış oldum arkadaşlar,bakın yumrular nasıl net görünüyorlar ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Buda dağıttığım hoyadan bir çelik kendime ayırmıştım suda baya bir köklendi..Hoya gönderdiğim arkadaşlar bakın suda kısa sürede böyle güzel kökleniyor hoyalarımız ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Kranfil oylum oylum oldu mis kokulum bu serin havalarda bile hala tomurcuklu, beşi bir yerde gibi oldu ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
bu minik kaktüsüm kendiliğinden çıkmıştı saksıda,gidip gelip büyüdümü diye gözünün içine bakarken dün sabah şok oldum kuşların azizliğine uğramış benim bebek kaktüsümün tepesini koparmışlar ne üzüldüm anlatamam çok güzel büyüyordu şeklini merak ediyordum yavrumun şimdiki hali![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Graptopetalum paraguayense hem yeni yevrular verdi hemde kopmuş olan yaprağını yanına koymuştum, o yaprakta minik bebekler vermiş çok şirin ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
orkidemin yandaki çıkıntısı biraz büyüdü hala merak ediyorum acaba çiçek dalımı? yoksa yavru orkidemi geliyor bilen arkadaşlar yardım edin lütfeenn![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
7 saksı süs biberimden bir tanesi hala üstü biber dolu ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
nilgün ablacığım orkidenin dibindeki çıkıntı yeni yavru bu orkidelerde ne bol bereketli çıktı yapraklar biraz boy atınca hemen açılıyor zaten |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|