![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
İşte böyle paylaşımcı ruhlu arkadaşlar olduktan sonra insan bi cennetteki ysak meyvenin fidesini bulamaz heralde ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
istekleriniz doğrultusunda el emeklerimden bir kaçı daha..yemeni ya da yazma ve oyalara bayılırım bu tığla yaptığım serum hortumlarını kesip,renkli iplerle iğneyle dolayarak doldurup böyle oval boncuklar yaparak örülen bir oyam..Çok ama çok emekliydi mahvolmuştum bunu yapana kadar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
bu tığ işi oyamda hala elimde diğer işlerimden ona zaman kalmadığı için bir türlü bitiremedim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
iğne oyası mekik oyası hepsinide bilirim..komşumun kızı mekik oyası öğrenmek istedi ona öğrettim işte benim öğrencimin el emeği tepsi örtüsü bana hediyesi ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Bu atkı gibi duran şeye aldanmayın bu şal olarak başlanmıştı, ama krem ipi bitince devamınıda bulamayınca geri dönüşüm uygulanıp renkli çiçeklerle atkı haline getirildi tarafımdan ![]() ![]() Düzenleyen GÜLSEN_ : 08-10-2012 saat 08:27 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-12-2010
|
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür Ederim
Merhaba Gülsen hanımcım.. Gönderiniz bugün elime ulaştı,hemde geçmiş olsun çiçekleri oldular bana ![]() ![]() Tekrar teşekkürler.Sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
çok geçmiş olsun arkadaşım çok üzüldüm,nasıl olduda kırdınız ayağınızı?? ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |