![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2011
|
Sevgili Bayçalı mum çiçeğindeki taşları alsanız çok iyi olur sonuçta evde bakılan bir çiçek toprağı havasız kalır toprağının kurumasını geciktirir çürüme yapar. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2012
|
nilgün hanım tavsiyenize uyacağım teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2011
|
Fazladan kızılay çiçeği varsa? Benim içinde Bir dal köklendirebilirseniz Sevinirim ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
Alıntı:
Tamam vehibecim senin için bir dal keserim hemen suya bırakırım ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-05-2009
|
breh breh,hepici çok güzel ,trakyadan sevgiler ) |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkürler sn.idris şenol bey hoş geldiniz..GAZİANTEPTEN de TRAKYAYA SELAMLAR... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Eveett arkadaşlar bir kaç günlük evdeki kazı çalışmalarımdan dolayı sayfama güzellikler ekleyemedim ama bu sabah bu muhteşem koku beni aydırdı sanırım fulum bu sezonun son çiçeğini sundu bu sabah bana![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Evdeki kazılardan evin geride kalan hali ![]() ve balkonumdan görüntüler![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
evet balkonumdaki acı süs biberlerim,çileklerim ve incir kaktüslerim incir kaküsü resminde aşağıdaki ağacın altında bir sokak köpeğim var ona bakıyorum onunda resmini paylaşıcam bir gün sizlerle çok seviyorum benim yakışıklım oo ))) |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
kolay gelsin Gülsen hanım sanırım kalorifer tesisatı yenileniyor hayırlı olsun hep sorayım diyordum birde merak ettiğim neden çiçeklerinizin toprakları kırmızı bahçe toprağımı kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla kumlu toprak galiba ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
bizim burda toprağımızın rengi kırmızı balkon resimlerinde görmüşsünüzdür evimin önü açık arazı ordan çok rahatlıkla toprak alabiliyorum onu kullanıyorum SN.BAYÇALI onun içinede kum tatıyorum kaktüsler için tabii.. |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
bunu bende denedim Gülsen hanım gloxinia suda çok rahat kökleniyor hatta yaprak sapı olmamasına rağmen ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
köklenmiş olan yaprağı diktim inşallah tutar bekleyip göreceğiz. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
iyi günler sn.BAYÇALI evet doğalgaz hatları çekiliyor evde rezillik diz boyuydu 3 gün,Sonrasıda temizlik oldu ama çok yorucuydu.Evet bunu keşfettim valla arkadaşım gloxinia suda çok rahat kökleniyor, ellerinize sağlık sizde başarmışsınız.sezonun son çiçek resimlerini paylaştım umarım beğenirsiniz ) |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
balkondan güzel kokular geliyor ellerin dert görmesin mis mis ... bu gün aklımdan geçti hatta gülsen abla fulun resimlerinden çekse diye bu kadar olur ![]() |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kalp klbe karşıymış demekki )sen içinden geçir ben yayınlarım resimleri)) |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
-
Giriş Tarihi: 17-08-2012
|
selamlar gülşen abla.kalorifer tesisatı yenileniyomuş sanırım kolay gelsin.çiçeklerinizin hepsi çok güzeller.fakat toprakları neden sarı renkli acaba öğrenmemde mahsur yoktur inşallah.hayırlı günler size tekrar kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
ablacım bizim buraların toprağı kırmızıdır resimlerde sarımı görünüyor hiç dikkat etmedim.Ama çok güzel toprağımız verimlidir ona birazda kum,doğal gübre ve azıcıkda torf kaşıştırdımmı dahada güzel oluyor.Çiçeklerim oldukça memnunlar dolayısıyla bende sanada hayırlı günler ablacım bol çiçekli günler hepimizin olsun![]() |
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
mis kokular gelmez olur mu görüntü muhteşem 41 kere maşallah , sürekli içimden geçirmeye başlarmışım artık ![]() |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Kış çiçeklerini unutmayalım Gülsen hanım, daha yılbaşı çiçeği var, paskalya çiçeği de var. Bunlar hatırladıklarım ![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
AAAA evet vehibecim paskalyalar ve yılbaşılar bekliyor bizi ))ve kalonchelerde kışın açıyor onları unuttum beeenn )) |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Kışın açan güller. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
evet ama benim gülüm yokki vehibecimm )onun için onu hiç düşünemedim ) |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
GÜLSEN immm merhaba; bu aralar hercai menekşeye merak sardım ve bana tohum gönderebileceğini söylemiş idin. Elindeki menekşe tohumları büyük menekşe mi, küçük menekşe tohumları mı? Kesinlikle acilen minik hercai menekşe tohumlarına ihtiyacım var bilineee!.. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
aaa kuzucum YeniGinemm ben sana söyledim göndereyim diye sen istemeyince kaldı.büyük hercai menekşelerin tohumu bendekiler hemen geönderiyorum bana özeelden adresini yaz hayatım.Menekşe tohumu sana feda olsun, istediğin başka birşey varsa söyle? |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-05-2012
|
engin bilgilerinizden yararlanmak adına bir şey sormak istiyorum. eşimin işyerindeki bürosu hiç güneş almıyor. bitki yetiştirmek de istiyor acaba güneş almayan ortamlara uyumlu bitkiler hakkında bir fikriniz var mı? teşekkürler |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Bütün arkadaşlarıma sesleniyorum lisianthus tohumu istiyorum her renkten lütfen olanlardan rica ediyorum ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|