![]() |
|
|
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#4 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 17-03-2012
|
Alıntı:
Kendi subjektif beğeninizi insanlarla paylaşıyorsunuz, hiç bir yaratıcı (isterseniz sanatsal deyin) çaba göstermeden evinizdeki herhangi bir şeyi insanların beğenisine sunmak gibi bir şey bu... Peki ne işe yarıyor? Herkes gidip oradan veya şuradan bitki alıp, (orada duracağına burada dursun diyerek) balkonuna veya bahçesine koyabilir, üzgünüm ama ben bunda (paylaşmak üzere) orijinal bir şey göremiyorum. Ben halihazırda bir bitkili akvaryum sitesine de üyeyim ve yaklaşık 3 yıldır profesyonel bitkili akvaryuma sahibim, bu siteye de cama-cam akvaryum alıp, hasbel kader aldıkları bir kaç bitkiyi öylemesine dikerek, o haliyle üyelerle paylaşmaya çalışan insanlar var, onlara da düşüncelerimizi söylüyoruz, birde bu işe gerçekten yaratıcılığını katarak son derece estetik (ve çoğu zaman yalın) çalışmalar yapan arkadaşlarımız var, bunlar bu özgün, orijinal çalışmalarla dünya çapındaki yarışmalarda katılıyorlar, araştırmanızı öneririm... Son olarak, doğruyu yapmak için doğruyu söylemek ve doğruyu söylemek için de doğruyu yapmak gerekmiyor, bunu da hatırlatmak ister ama tartışmayı uzatmak istemem. Selamlar, |
|
![]() |
![]() |
|
|