Bu site ve bu sayfalarda yazı yazan, görüntülerini sunan tüm üyeler tek düzelikten peyjaz deyipte insanları tek düze görüntülere uyarlayan insanlardan oluşmuyor maalesef. Peyjaz, kişilerin kendi beğenileri süresince işe yarar. Peyjaz tek düzelikten öteye geçemez, doğa kendi içinde karmaşık bir yapı ve dağınıklığı sergiler, doğa peyjazı sevmez.
Ben peyjaz işine karşıyım, bitkiler peyjaz adına heba edilmemeli, bitkiler serbest bırakılmalı esir edilmemeli, betonla karışık bitki düzenlemeye peyjaz adı verilir malesef ve ben buna karşıyım.Şehir görüntülerinde peyjaz adına doğa katlediliyor, bırakın bitkiler özgür kalsın.Buradaki görseller, fikir çorbası, bilgi zenginliğine, buradaki dost ve samimi insanlara ben başka yerde rastlamadım.
Başka doğa sitelerine de üye olduğum halde, vaktimin %95 ini bu site de geçiririm, çünkü bu sitede paylaşım, yardımlaşma, dostluk ve samimiyet var. Hiçbir üye bir başka üyeye en küçük rencide edici bir sözcük kullanmaz ve kullanmamıştır, burası böyle bir site.Sıcaklık ve dostluk burada, bizler alacağımız tüm bilgileri burada alıyoruz başka kişilerin eleştirileri umurumda değil. Beğenen beğenir, kimsenin umudunu hevesini kimse kıramaz buna hakkı yoktur. Saygılarımla....
|