![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
Sevgili gçakar'ın hediye ettiği telgraf çiçekleri.İlk başta içeride duruyorlardı,morlu olanın rengi yeşile çalınca balkona aldım hepsini.İyi ki almışım.Açık havada büyümeleri hızlandı.Fotoğraftan pek anlaşılmıyor;ama yeşil olanın yeni yaprakları kendi boyuna göre bayağı büyük. ![]() ![]() Bunlar da salondaki pencerenin dışında duran mor telgraflar.Telgraf çiçeklerini de çok sevdim;çünkü onlar da sorunsuz ve hızla büyüyen bitki kategorisine girdiler benim için. ![]() ![]() Sayın guitar'ın yolladığı Difenbahya da hızla büyüyor.4.yaprağımızı bekliyoruz. ![]() ![]() Bu Antoryumu okuldaki Müdür Muavinin odasından çalmıştım,zaten bakamıyorlar.Bir süre sonra ölüyor çoğu...Ben de bari benim evimde yaşasın demiştim. ![]() ![]() Lithopsum.Bunu nedense çok sevdim.Bir tane de balkonda var,yeşil olanından. Zor bir bitki olduğunu okudum;ama benimki iyi idare ediyor.1,5 ayda bir suluyorum.Bugün incelediğimde gövdesinde çizgi şeklinde büzüşme olduğunu fark ettim.Neden olduğunu bileniniz var mı? Uzun zamandır sulamamıştım,suladım.Belki susamıştır diye ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
|