![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-05-2010
|
İlk olarak beni en çok mutlu eden site sayesinde tanışıp geçen yıl edindiğim clematislerimden biri W.Nike kışı atlatmayı başardı ve ilk çiçekleriyle yüzümü güldürdü. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Gladys picard diğer clematisim. Bunun hikayesi ilginç yaklaşık bir buçuk ay evvel babam saksısının dibindeki yaban otlarını temizlemek isterken clematisimi toprakla birleştiği yerden kopardı. Nasıl üzüldüğümü tahmin edersiniz sanıyorum. Köküne zarar gelmediğinden bir umut beklemeye başladım ve işte sonuç... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Sıradaki bol tomurcuklu sarmaşık gülüm ve hanımelim. Geçen sene hanımelim pek büyümedi yerini değiştirdim umarım yeni yerinde mutlu olur. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Geçen sonbahar görüp bir dal kopardığım ve öylesine bir saksının dibine ektiğim yılan kaktüsüm. Tutmadığını düşünerek onu orada unutmuşum. Beni utandırdırdı ****** zaten bir tane olan dalda 4 tomurcuk |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
En çok sevdiklerimden. Acem halısı... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu şirinler de çıktığım bir dağ yürüyüşünden. Görünce dayanamadım ve onlarda beni üzmedi saksılarında mutlular. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Gidenlerin yerine hemen yenileri geldi. Sardunyasız bir balkon **** teras düşünemiyorum.Yağmurdan fırsat bulursam yerlerine yerleşicekler. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Adını bilmiyorum, geçen sene çiçeğini görememiştim bu yıl süpriz yaptı bana ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|