![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-05-2010
|
Herkese tekrar merhabalar. Baharın gelmesiyle birlikte uzun süredir ihmal ettiğim terasımı geçen hafta elden geçirdim. Uzun ve yorucu temizlik ve düzenleme işlerimden sonra ortaya pek te iç açıcı bir görüntü çıktığını söyleyemem. Bitkilerimden bir çoğu kışı atlatmayı başaramadı. Tabi bunda benim de ihmalim vardı. Ama pes etmedim ****** geçen yıla oranla biraz daha tecrübe kazandığımı düşünüyorum. Ve kolları tekrar sıvadım. Şimdilik benimle kalmayı başaranlardan bir kaç güzel... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 17-03-2013
|
umarım yeni bitki ve çicekler edinmeniz dileğiyle kolay gelsin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim Yavuz bey. Bu arada sanırım fotoğraflarda bir sorun var yüklemeyi henüz başaramadım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
İlk olarak beni en çok mutlu eden site sayesinde tanışıp geçen yıl edindiğim clematislerimden biri W.Nike kışı atlatmayı başardı ve ilk çiçekleriyle yüzümü güldürdü. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Gladys picard diğer clematisim. Bunun hikayesi ilginç yaklaşık bir buçuk ay evvel babam saksısının dibindeki yaban otlarını temizlemek isterken clematisimi toprakla birleştiği yerden kopardı. Nasıl üzüldüğümü tahmin edersiniz sanıyorum. Köküne zarar gelmediğinden bir umut beklemeye başladım ve işte sonuç... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Sıradaki bol tomurcuklu sarmaşık gülüm ve hanımelim. Geçen sene hanımelim pek büyümedi yerini değiştirdim umarım yeni yerinde mutlu olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Geçen sonbahar görüp bir dal kopardığım ve öylesine bir saksının dibine ektiğim yılan kaktüsüm. Tutmadığını düşünerek onu orada unutmuşum. Beni utandırdırdı ****** zaten bir tane olan dalda 4 tomurcuk |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Bari poşetinden çıkarıp çekseydiniz resimleri daha güzel görürdük. Ama ben mavi çiçeği çok beğendim. Belki tohum yapar seneye daha güzel bir şekilde çoğaltırsınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2011
|
Sayın Elifnaz terasınız ve bitkileriniz muhteşem. Kışı atlatamayan bitkileriniz için üzüldüm ama telafisi pek zor görünmüyor gibi. Yenileri yerin almak için hazır bekliyorlar çünkü ![]() Bol çiçekli ve mutlu günlerde terasınızın sefasını sürmenizi dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Sayın mandalinleerik dağılsınlar istemedim zaten renkleride belli değil şansıma ne çıkarsa artık. En kısa zamanda saksılarına geçiricem. Mavi çiçeği ben de çok sevdim umarım dediğiniz gibi olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim Sn. Dağçileği. Gidenlere üzülüyorum ama hepsi birer tecrübe oluyor bana. Yenilerini almanın keyfi de başka tabili... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
|
Ve benimde artık meyve fidelerim oldu. Bodur kiraz ve beyaz nektarin. Kirazımın çiçeği üstünde nektarinimin ise meyveleri olmaya başlamış. Umarım sorunsuz yetiştirebilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Güler hanımın göndermiş olduğu maviş bu sene daha iyi durumda geçen sene bir tek çiçeğini görebilmiştim. Bu yıl ümitliyim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
Acem halım coştu. Onun bu halini görünce dayanamadım bir saksı daha acem halısı ektim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
|
Sarmaşık gülüm çiçeklerini göstermeye başladı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-10-2011
|
Alıntı:
![]() Ben de denedim bu sene ama bu sezon çiçek göremeyeceğim sanırım. 2 saksıya 40 kök diktim. http://www.agaclar.net/forum/1112285-post11.htm |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Ensondaki bitki yılzız çiçeği dahlia soğanlı ve çok yıllık bir bitki. Terasınıza kocaman maşallah. Sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim. Çok yıllık olduğuna sevindim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |