agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni1531Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 23-05-2013, 22:40   #1
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Giriş Tarihi: 08-03-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Canan Mesajı Göster
Bu minikler bugün Bauhaus'dan geldi, tanesi 9.90. magnet saksılar.. Metalik telgraf ve birkaç kaktüs çeşidi daha vardı, Carreffour da telgrafın aynısı 17 tl idi, indirimli hemde... Şimdilik kalsınlar sonra onları oradan kurtarırım. Hepsinin etiketlerinde tradescantia yazıyor, anlamadım. İsimlerini bileniniz çıkar mı acaba?
İyi geceler Canancım bu saksılardan aradım fakat bulamadım seneico Rowleyanusu ekmek için güle güle kullan arkadaşım çok şirinler

GÜLSEN_ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-05-2013, 22:58   #2
Ağaç Dostu

Canan's Avatar

Giriş Tarihi: 04-04-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi GÜLSEN_ Mesajı Göster
İyi geceler Canancım bu saksılardan aradım fakat bulamadım seneico Rowleyanusu ekmek için güle güle kullan arkadaşım çok şirinler
Gülsenciğim hoşgeldin, geçmiş olsun.. Saksıların boyutunu iyice gördün değil mi?
Ağız genişliği 3 parmak var-yok, tabi drenajda yok.. Ben çiçekleri çıkardım, günlük kullandığım ilaçları, çakmak falan koydum Baharat kürdan, kullanışlı yani ama çiçeklere yetersiz..
Yine de isterim dersen Bauhaus'a gider alırım senin için, inşallah kalmıştır..
Gidince ararım seni..
Bu arada sen Karşıyaka Festivalinden bir iki gün önce döndün herhalde, kalsaydın ya.. Ben geliyordum festivale,tam bavulları hazırlayacağım ertesi sabah yola çıkacağız, hiç olmayacak bir aksilik oldu, gidemedik...Yoksa bende Festivali görmüş olacaktım, seneye hepberaber artık..

Canan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-05-2013, 11:25   #3
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Giriş Tarihi: 08-03-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Canan Mesajı Göster
Gülsenciğim hoşgeldin, geçmiş olsun.. Saksıların boyutunu iyice gördün değil mi?
Ağız genişliği 3 parmak var-yok, tabi drenajda yok.. Ben çiçekleri çıkardım, günlük kullandığım ilaçları, çakmak falan koydum Baharat kürdan, kullanışlı yani ama çiçeklere yetersiz..
Yine de isterim dersen Bauhaus'a gider alırım senin için, inşallah kalmıştır..
Gidince ararım seni..
Bu arada sen Karşıyaka Festivalinden bir iki gün önce döndün herhalde, kalsaydın ya.. Ben geliyordum festivale,tam bavulları hazırlayacağım ertesi sabah yola çıkacağız, hiç olmayacak bir aksilik oldu, gidemedik...Yoksa bende Festivali görmüş olacaktım, seneye hepberaber artık..

AAAYY biran çok üzüldüm gittin sandım İzmir çiçek fesativaline ama sonunu okuyunca dedim iyi gidememiş seneye inşallah bütün arkadaşlar sözleşip bizim evde toplaşalım arkadaşım benim kızın evi çok yakın festivale bizde kalırız hep birlikte gezeriz inşallah tüm kalbimle diliyorum..Siz dostlarımı misafir etmekten büyük mutluluk duyarım canancım...Saksıların küçük olduğunu biliyorum hayatım zaten bende seneico rowleyanus kaktüs saksısında onu koyucaktım içine ama kısmet olursa bulurum yoksada canımız saolsun napalım

GÜLSEN_ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:09.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025