View Single Post
Eski 27-05-2013, 11:25   #317
GÜLSEN_
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Giriş Tarihi: 08-03-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Canan Mesajı Göster
Gülsenciğim hoşgeldin, geçmiş olsun.. Saksıların boyutunu iyice gördün değil mi?
Ağız genişliği 3 parmak var-yok, tabi drenajda yok.. Ben çiçekleri çıkardım, günlük kullandığım ilaçları, çakmak falan koydum Baharat kürdan, kullanışlı yani ama çiçeklere yetersiz..
Yine de isterim dersen Bauhaus'a gider alırım senin için, inşallah kalmıştır..
Gidince ararım seni..
Bu arada sen Karşıyaka Festivalinden bir iki gün önce döndün herhalde, kalsaydın ya.. Ben geliyordum festivale,tam bavulları hazırlayacağım ertesi sabah yola çıkacağız, hiç olmayacak bir aksilik oldu, gidemedik...Yoksa bende Festivali görmüş olacaktım, seneye hepberaber artık..

AAAYY biran çok üzüldüm gittin sandım İzmir çiçek fesativaline ama sonunu okuyunca dedim iyi gidememiş seneye inşallah bütün arkadaşlar sözleşip bizim evde toplaşalım arkadaşım benim kızın evi çok yakın festivale bizde kalırız hep birlikte gezeriz inşallah tüm kalbimle diliyorum..Siz dostlarımı misafir etmekten büyük mutluluk duyarım canancım...Saksıların küçük olduğunu biliyorum hayatım zaten bende seneico rowleyanus kaktüs saksısında onu koyucaktım içine ama kısmet olursa bulurum yoksada canımız saolsun napalım

GÜLSEN_ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön