agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)




Beğeni Düzeni45Beğeniler
  • 5 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 3 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 7 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 2 Gönderen gilan
  • 1 Gönderen Charlaux
  • 4 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 30-04-2012, 20:20   #1
Ağaç Dostu
 
gilan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-03-2007
Şehir: San Francisco / ABD
Mesajlar: 3,988
Galeri: 8
Charlaux, bitkilere karşı olan duyarlılığını çok takdir ediyorum.

Benim de dalları kırılmış bitkileri "bunu benden başka kimse almaz şimdi" diyerek almışlığım vardır.

Fotoğrafları bekliyoruz...

Yaylacı ve Charlaux beğendi.
gilan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 31-03-2013, 13:12   #2
Ağaç Dostu
 
Charlaux's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-06-2011
Şehir: Istanbul / Columbus, Ohio (ABD)
Mesajlar: 1,260
Merhaba arkadaslar,
Bahar geldi cicekler acti artik bahcenin en civcivli zamani Bizim Cekmekoy'e sicak hava bir kere vardi mi anlarsiniz baharin geldigini,iste bugun de boyle bir gundu.Bizim Fransiz Liseleri genelde Nisan ayinda Bahar Tatili verirler,"9 gun" mis gibi bir emekli hayati yasamaktayim ben bu zamanlarda.Butun bir hafta arti 2 gun ekstra magazin tadinda resimleri yayinlanacak butun sirlar aciga cikacak.

Uzun zamandir alacakaranlik'in himayesi altinda serpilen cocos nucifera odasindan cikip bahceye guneslenmek icin indiler.Malumunuz cilt guzelligi onun icin cok onemli,bu hava ve bu sicaklik birlesince sanki geldigi memleketi Florida'yi animsatmis ona hatta "Havalar arada sirada boyle olsun yeter buranin havasi suyu daha guzel " sozleriyle burayi cok begendigini ifade etti.Hatta yetkililere Wilma Elles gibi Turk vatandasligi istedigini de buradan iletmek istiyor hindistancevizim.

Yukaridaki bitkilerden turnera,4 yillik cok sevdigim kaktusum,jaboticabam,IKEA'dan aldigim tropik bitki orumcek aglarinin kurbani oldular.Kader aglarini ordu diyerek uzuntumu cok deprestirmek istemiyorum (her ne kadar oleli bir 3 ay kadar olsa da ) Olsun ama cesitleri tekrar cogaltiriz bu mekani tekrar canlandiririz.


Not: Resimleri iphoto'da editledigim halde yuklenince boyle bir boyutla karsikarsiya kaliyorum yani uyarilarinizi kaale almama gibi bir durum soz konusu degildir.

Eklenen Resimler
  
Yaylacı beğendi.
Charlaux Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:35.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025