![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Aslında Turnera ulmifolia'nın fotoğrafı benim çok hoşuma gitti. Bitkinin detayları değil ama silüeti çok güzel çıkmış. Arkada gökyüzünün mavisi de çok hoş. Özellikle bu teknikle çekilmiş bir fotoğraf gibi duruyor. Öyle mi yoksa? ![]() Ama mesela 4. fotoğraftaki arka ışık bitkinin görünürlüğünü biraz azaltmış. Cep telefonları çok kaliteli görüntü alamasa da biraz daha dikkat ve tecrübeyle hiç sorun olmaz inan. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2011
|
Buraya koyduklarımda da yan yatma sorunu var biliyorum fakat en kısa zamanda düzeltip buradakilerin yerine koyacağım.1. ve 3.resimdeki bitkilerin sahipleri benim.İlk bitkim de gördüğünüz lale soğanlarını geçen sene Amsterdam'dan almıştım;bu renkten aldığımı hatırlamıyorum ancak çok hoş çıktılar.Saksıdakilerse sukulent türlerinden o da annemin ilgi alanına giriyor ![]() 2.fotoğrafımız havuzun yanında çekilmiştir.Açıkçası kokusu bana biraz ağır geliyor bu arkadaşın fakat çok hoş bir görüntüsü olduğunu inkar edemeyeceğim. 3.fotoğraftaki kaktüsüm 4 yıldır benimle.KKTC'den aldığım bu kaktüs için bütün turu sera bulmaya zorlamıştım.O zamanlar burada hiç görmemiştim.Hala canlı mı cansız mı anlayamıyorum,kaktüsün dikenleri sağlam,gövde yeşil,üst çiçek soluk ve elimde sallarsam sallanıyor. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2011
|
Bu geç çimlenmiş arkadaşımın adı Gecikmiş çıktığında üstü siyah çıktı niye böyle oldu anlamadım.1 ay önce ekmiştik;yorumlarınızı ve nasıl kurtarabileceğim bilgisini öğrenmek istiyorum.Tür konusunda da yardımcı olursanız sevinirim.Köpeğimiz doğayla bir bütün halinde,valla ne kadar keyifli olduğu fotoğraftan belli,9 yaşında ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|