![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2010
|
Alıntı:
Amerikadan da olur. Ama bakın burada güller gene ön plana çıkacak.Niye?Çünkü, Ekim-Mart arası açık kök olarak her yere giderler.ABD'li gül üreticileri önemli firmalar kurmuşlar.Örneğin İngiliz kökenli ama ABD'de de üretimi olan şu firma yakın mı size? Contact us - David Austin Roses ya da asıl kaynak olan şurası. American Rose Society Selamlarımla. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
A Shrobshire ![]() Anne Boleyn ![]() Charles Darwin ![]() Grace ![]() Kardeş Cadfael ![]() Bunlar listemdeki en beğendiklerimden bazıları. Ah.. bir firma bulsak bunları bize sorunsuz gönderecek ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bir zamanlar Mielland gülleri için de çok hayal kurmuştuk ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Ama David Austin'in sitesine baktığımda bana 15-20dk mesafede yetkili satıcısı olduğunu gördüm. Burada gül sezonu daha gelmedi. Bir ay kadar sonra o satıcıya gidip biraz fotoğraf çekebilirim. Bu arada web sitelerine girmişken hazır bir de ücretsiz katalog istedim. Sebep olduğunuz için çok teşekkürler. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
O zaman size yakın bir gül derneği:Seattle Rose Society.Kuruluşu 1913. Seattle Rose Society: Home Page En güzeli de 22-22 Hazirandaki "Rose Show".Ama Factoria Mall neresi bilmiyorum, umarım yakındır. Selamlarımla. |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Aslında böyle yerel bitki kulüplerine üye mi olsam diye düşünüyorum. Bir de sukulent kulübü var aynı şekilde mesela. Kim bilir daha neler vardır... Ben bunları bir düşüneyim. |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|