![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Gilan, USA da bir şirket kurar... sonra Türkiye'deki bir ithalatçı ile anlaşır (akdoğa gibi) Hem kendi köşeyi döner, hem de biz istediklerimize kavuşuruz...Hem de sevap kazanır ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İngiltere'de falan mesela. ![]() Şaka maka bir gün gerçekten bu işe girersem çok komik olur. Zaten bu göz kuruluğu illeti yüzünden bilgisayar işlerinde ne kadar geleceğim var bakalım... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2010
|
Alıntı:
Amerikadan da olur. Ama bakın burada güller gene ön plana çıkacak.Niye?Çünkü, Ekim-Mart arası açık kök olarak her yere giderler.ABD'li gül üreticileri önemli firmalar kurmuşlar.Örneğin İngiliz kökenli ama ABD'de de üretimi olan şu firma yakın mı size? Contact us - David Austin Roses ya da asıl kaynak olan şurası. American Rose Society Selamlarımla. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
A Shrobshire ![]() Anne Boleyn ![]() Charles Darwin ![]() Grace ![]() Kardeş Cadfael ![]() Bunlar listemdeki en beğendiklerimden bazıları. Ah.. bir firma bulsak bunları bize sorunsuz gönderecek ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bir zamanlar Mielland gülleri için de çok hayal kurmuştuk ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Ama David Austin'in sitesine baktığımda bana 15-20dk mesafede yetkili satıcısı olduğunu gördüm. Burada gül sezonu daha gelmedi. Bir ay kadar sonra o satıcıya gidip biraz fotoğraf çekebilirim. Bu arada web sitelerine girmişken hazır bir de ücretsiz katalog istedim. Sebep olduğunuz için çok teşekkürler. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
O zaman size yakın bir gül derneği:Seattle Rose Society.Kuruluşu 1913. Seattle Rose Society: Home Page En güzeli de 22-22 Hazirandaki "Rose Show".Ama Factoria Mall neresi bilmiyorum, umarım yakındır. Selamlarımla. |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Aslında böyle yerel bitki kulüplerine üye mi olsam diye düşünüyorum. Bir de sukulent kulübü var aynı şekilde mesela. Kim bilir daha neler vardır... Ben bunları bir düşüneyim. |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
AmerikadanHemenAl - AMERİKA'DAN BİR ARZUNUZ VAR MI? - Amerikadan Alışveriş AmerikadanGonder.com - Amerikadan alışverişin kolay yolu, Amerikadan alışveriş hiç bu kadar kolay olmamıştı! http://www.amerikadansipariset.com/ Yok yok gemiye vs ye gerek yok yukardakiler gibi bir site kurmaniz yeter...gerçi göz kuruluğu daha da artar ama... Sadece bitki üzerine olacağından gözler dinlenir ![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Eğer sektör değiştirirsem en azından buna değmesi lazım, günde 10 saat bilgisayar kullanmak gerektirmeyen bir iş lazım. Bitki ithalatı yönetmeliklerini çok merak ediyorum aslında. Nasıl ve ne kadar izin veriyorlar? Bir ara biraz göz atacağım. Profesyonel olarak alana girmek başka konu da, en azından kişisel olarak Avrupa'dan bir şeyler getirtmek istiyorum döndüğümde. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu arada denizakvaryumu, sonradan aklıma geldi de, eğer tek isteğiniz yukarıdakiler gibi bir siteyse ben bu imkanı şu anda zaten verebilirim. Eğer bu yolla almak istediğiniz bir şey varsa ve gümrükte de takılmayacağını düşünüyorsanız söyleyin direk yollayayım. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
siz sağlıkla gelin yeter ![]() |