![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Az önce müdürümle haftalık toplantıdaydım. İş konusuna geçmeden önceki ufak sohbet kısmında haftasonu planlarından bahsettik. (Bu arada bu da burada ilgimi çeken bir başka konu. Her kimle sohbet ederseniz edin ilk iki sorudan biri "Haftasonu ne yaptın/yapacaksın?" oluyor. Kültür olarak genelde haftasonlarını çok dolu dolu değerlendiriyorlar, bu da onun bir yansıması olsa gerek...) Konuşma esnasında bana ailece gittikleri bir çiçekçiden bahsetti, hemen adını öğrendim. ![]() Molbak's Garden + Home - Woodinville, Washington - Molbak's "Paskalya, cadılar bayramı gibi dönemlerde her yeri süslüyorlar, çocuklarla gidip adım başı fotoğraf çekiyoruz" dedi. Hemen web sayfasını inceledim, çok güzel bir yere benziyor. Bir sürü de eğitim etkinliği var. Bu haftasonu "Tek yıllık bitkilerle renkli düzenlemeler yapmak" eğitimi varmış mesela ama cumartesi sabah 10'da 20km mesafeye yetişebileceğimi sanmıyorum. ![]() Ama bir an önce burayı da keşfetmem lazım. ![]() Düzenleyen gilan : 04-05-2012 saat 02:33 |
![]() |
![]() ![]() |
|
|