![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
gilan / Balkon
Bu başlıkta 2 ayrı balkonumun hikayesi var: 1.-17. sayfalar: Seattle'da bulunan geçen seneki balkonum. Geçen seneki balkonumun taşınmadan önceki hali şu şekildeydi. Sıfırdan kuruluş hikayesini burada bulabilirsiniz. ![]() 18. sayfadan itibaren: Yeni taşındığım San Francisco'daki balkonum. Tekrar sıfırdan başlıyoruz. ![]() --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- gilan'ın Bahçesi'nden sonra yeni bir macerayla karşınızdayım. ![]() Günlerdir yeni balkonumun ortamında yetiştirebileceğim bitkiler neler, nasıl bitki aranjmanları yapabilirim araştırıp duruyorum; çiçekçiler, seralar geziyorum. Düşündüm ki bütün bunları kendi başıma yapıp sonunda balkonum böyle oldu demek yerine sıfırdan birlikte başlayalım. Birlikte öğrenelim, birlikte seraları gezelim. http://www.agaclar.net/forum/fuar-to...isma/29560.htm Beni tanımayanlar için kısa bir özet: Aslen Ankara'lıyım ama mesleğimde kendimi geliştirmek adına 5 aydır Amerika'da Seattle'da çalışıyorum. Buraya gelirken ağaçlar.net'teki dostlarım tarafından bana muhabirlik görevi verildi. O yüzden değişik ne görürsem, bitki, uygulama, vs. paylaşmak niyetindeyim. Seattle'ın içinde bulunduğu Washington eyaleti'nin sloganı "Evergreen state" yani "Herdem yeşil eyalet". O nedenle kaynak çok, fırsat buldukça aktarmaya çalışacağım. Eveeet, balkonumuzun şu anki hali bu: ![]() ![]() Biraz işimiz var sanki değil mi? ![]() İşte şu aşağıdaki gibi bir şey yapsak yeter. ![]() ![]() Bitkileri rastgele de koymadım; istediğim, planladığım bitkileri koydum. Tabii sevgili füsunAnk kadar anlamam bu işlerden. ![]() Düzenleyen gilan : 23-04-2013 saat 08:24 |
![]() |
![]() ![]() |
|
|