![]() |
|
|
|
#604 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu haberi önce sizlerle paylaşmak istedim. Sayfamı takip eden birçok arkadaş ÖSS sınavına girdiğimi biliyordu. Selçuk Üniversitesi Taşucu MYO Bahçe Tarımı bölümü öğrencisiyim artık. Destekleyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. ![]() |
|
|
|
|
|
#605 |
|
Ağaç Dostu
|
Hayırlı uğurlu olsun Sevgili Almira... Bu başarını hayatın her adımında sürdürmen dileğiyle... |
|
|
|
|
|
#607 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-11-2012
|
Alıntı:
Çok tebrik ederim. Saygılar. |
|
|
|
|
|
|
#609 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-07-2011
|
Hayırlı olsun Sayın Almira.Başarılarınızın devamını diliyorum. |
|
|
|
|
|
#610 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Sn.Almira sizi çok tebrik ediyorum.Cesaretinize hayran kaldım gerçekten.Bu arada çiçekleriniz kaktüsleriniz çok güzeller sevgiyler.. |
|
|
|
|
|
#611 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Tebrik ederim sevgili Almira, başarılarının devamını dileyerek, her şey gönlünce olsun. |
|
|
|
|
|
#612 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2013
|
tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun başarılarının devamını diliyorum... |
|
|
|
|
|
#613 |
|
Ağaç Dostu
|
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Bitki sevgisi sınır tanımıyor. Beni bu yaşta yeniden okul sıralarına kadar sürükledi. İnşallah öğretmenler ve öğrenciler çok yadırgamazlar. Ne yalan söyleyeyim; LYS sınavında görevliler beni merdivenleri yanlışlıkla çıkan veli sanıp uyarmaya kalktılar.![]() |
|
|
|
|
|
#614 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-08-2007
|
Sevgili almira sizin adınıza çok sevindim.okumanın öğrenmenin yaşı yok bende bu yıl açıköğretim lisesine kaydoldum.dersler beynime girmiyor başaramıyacağım derken şimdi sizin kazandığınız bölümü duyunca,acaba bende başarabilecekmiyim diyorum.sevgilerimle. |
|
|
|
|
|
#615 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-05-2015
|
Sevgili Almira sizi ve güzel kızlarınızı tanıdığıma çok sevindim.. Bahçenizi, balkonunuzu baştan sona gezdim, hayran kaldım.. Çok uzun zamandır yazmamışsınız.. Umarım yeniden devam edersiniz.. En çok da bitki sevginizin peşinden gidip, üniversitede okumanıza hayran kaldım.. ![]() Tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum.. Paylaştığınız bitkiler için çok teşekkürler.. Bu arada bazılarının isimlerini buldum.. Çok renkli ve bol çeşitli bir sayfanız var.. Lütfen devamını getirin.. Sevgiler.. ![]() |
|
|
|
|
|
#616 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Jakin; sizinle tanıştığım için bende çok mutluyum. Umarım en kısa sürede yeniden görüşürüz. Beğeniniz için de ayrıca teşekkür ederim. Haklısınız; uzun süredir forma giriş yapamadım. Malesef elde olmayan sebeplerden dolayı. İnşallah yeniden aktif olmaya uğraşacağım. |
|
|
|
|
|
#619 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2015
|
Sn. almira maşallah ürünleriniz bereketli olsun. Uzun bir aradan sonra paylaşım yapmanız çok güzel ![]() |
|
|
|
|
|
#625 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-05-2015
|
Sevgili almira fotoğraflarınıza bayıldım.. Ne kadar değişik türleriniz var.. Çok sağlıklı görünüyorlar maşallah.. Dutunuz tatlı olan türden mi? Kolay gelsin.. Bereketli olsun.. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|