![]() |
|
![]() |
#511 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2009
|
Bu balkonu pardon bahçeyi tarlayı görünce sevgili arkadaşım çıldırmış olmalı dedim,ellerine sağlıkbu kadar fide ile nasıl başedeceksin ALLAH kolaylık versin inşallah büyümüş hallerinide seyrederiz .Halaindirip çıkartıp balkona bakıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Ağaç Dostu
|
Bu arada beni bulaştırdığın sukulent hastalığı güzelliklere yeni güzelliklerle devam ediyorsayılar hızla çoğalıyor.seninkiler şahane gözüküyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#514 |
Ağaç Dostu
|
Canım benim; sen ne güzel hala balkon diyebiliyorsun. ![]() ![]() ![]() Bordo renkli sakız sardunyam. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#518 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Almira Ben sizi ziyarete gelecektim fakat fide ve botanik bahçesini görünce, şimdi Sn Almira'nın işiniz çoktur yardım edeyim desem, sen misafirsin olmaz der, ![]() ![]() ![]() Şaka bir yana ellerinize ve emeklerinize sağlık dilerim hepsi istediğiniz gibi yetışir. Saygı ve selamlarımla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Valla hepsi de muhteşem hele o çimlenmiş bitkilere bayıldım harikalar ellerine sağlık arkadaşım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#520 |
Ağaçsever
|
Sevgili Almira bahçenizi ve balkonunuzu şöyle ilk günden başlayarak bir gezdim... Kıskanmadım desem yalan olur... Çok güzeller... Bayıldıımm...Çok şanslı bir iklimdesiniz... İKİ KEZ ÜRÜN ALMAK HER BÖLGEYE NASİP DEĞİL... biz hiç öyle bir durum görmedik Sakarya'da... Bazen kasımda çiçeklenir ama meyve verecek iklim olmadan çiçekler düşer...Mutlu sağlıklı günler dilerim sevdiklerinizle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#521 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2011
|
Sevgili almira , neler yapmışsınız bitkileriniz harika maşallah maşallah...O bitkileri o alanda sulamakta marifet sizede maşallah... Hele kalnçoları görünce tebessümle izledim.Kalnçolar çiçeklerini göstermek için boyunlarını nasılda uzatmışlar . ![]() Emeklerinize sağlık.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-05-2008
|
Sevgili almira, geçen sene toplantıda verdiğin yılan kaktüsü açtı diye seviniyordum.Hemen fotoğrafını çekip yükleyim dedim ama bu resimleri görünce hevesim kaçtı, bu ne güzellik böyle... Bende üç çiçekle havalara uçmuştum bunun yanında lafı bile olmaz. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Almira ablacım çiçeklerinin maşallahı var yine yılan kaktüsüne bayıldım ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#529 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2011
|
Sayın Almira hangisinden bahsetsem bilemedim. Hepsi birbirinden güzel. Kocaman bir maşallah diyorum. Ördekler , keçiler , çiçekler ....... Kızınız çok tatlı ve ne kadar mutlu görünüyor. Allah sağlık içinde bunca güzelliğin sefasını sürmenizi nasip etsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#530 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2013
|
sn almira çiçeklerinize bayıldımmmmm..... ![]() sayfanızdan bir türlü çıkamıyorum... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#531 |
Ağaç Dostu
|
Balkonun genel görüntüsüne bayıldım sevgili almira. ![]() Benim daha bayağı bir yerim varmış bu durumda, ona karar verdim. ![]() Bu kadar tohumu bu kadar başarıyla çimlendirmek de ayrı bir yetenek, tebrik ederim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#532 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#533 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Bu günlerde nerede bir Kaynana Topuzu görsem çiçekte. Benimki de 6 tane açtı. Keşke uzun süre kalabilseler. Maşallah çiçekleriniz çok güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#538 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
Yine yeni güzelliklerle karşımızdasınız Sevgil almira, Bitkilerinize ne kadar iyi baktığınız belli,hiçbiri çiçeklerini eksik etmemiş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#539 |
Ağaç Dostu
|
Huzurla sağlıkla seyreyle sevgili arkadaşım iklim farkı benimkilerde daha tomurcuk bile yok kaktüs şahane açmış inşallah bana günderdiğin bu renktir.SELAMLAR |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#540 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 15-05-2013
|
![]() Bunlar harika! benim de minik bir kaynana topuzum var, inşallah bu hale geldiği günleri de görürüm. Öyle dikenli bir çiçeğin bu denli güzel çiçek vermesi muhteşem bir şey! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|