![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
almiracım bir gecelik gelin içerdemi??dışardamı duruyor??? yaz ve kış olarak belirtirsen sevinirim arkadaşım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-08-2007
|
Sevgili almira sarı kasımpatının yanındaki yanılmıyorsam meleklerin boruları,tohumdan dökülüptemi çıkıyor yoksa çelikledinizmi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-10-2006
|
Afiyet olsun, sahi aklıma gelmişken tohum alayım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-08-2007
|
Sevgili almira,maşallah diyelim o zaman sizi çok sevmiş olsalar gerek.bu kadar güzel görsel şölen sunduklarına göre... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sizlerdeki kadar çeşit olmadğı için şimdilik sayfa açmıdım ve bende bahçe sayfalarını beğenerek takip ediyorum. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
sevgili almira tek gecelik gelinin rengi nedir acaba açmış resmini göremedik ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-10-2007
|
Tebrik ederim Sayın Almira. Balkonda bu kadar çiçeği yetiştirmek büyük başarı. Belli ki hepsine çok özen göstermişsiniz. Selamlar.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim sayın h doğan. Doğrusu bu aralar pek bitkilerle uğraşamıyorum. Mart'ta beni büyük bir sınav bekliyor. Onun hazırlığı ve bu yıl birinci sınıfa başlayan küçük kızımın eğitim çalışmaları hayli zaman alıyor. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
Bitkilerden vazgeçmek mi? Mümkün mü? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-03-2010
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın almira Hedefinize ulaşmanızı dilerim, yolunuz ve zihniniz açık, engeller yok olsun. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Hanndan; çok teşekkür ederim. Bahçe bize biraz uzak. 55 km mesafede. Bahçe işleri daha çok bahar ve yaz mevsiminde oluyor. Biz de hafta sonları gidebiliyoruz. Balkondakiler her zaman benimle o yüzden balkon sayfası açmayı tercih ettim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-10-2007
|
Alıntı:
Balkon,bahçe sayfanızda sıkılmadan zevkle dolaştım.Çiçekleriniz,ördekleriniz mükemmel. Yukarıdaki ifadeniz beni çok heyacanlandırdı.Öğreniminizi devam ettirmek istemeniz çok güzel bir karar. Benim ,bütün okulları dışarıdan bitiren lise öğretmeni meslektaşım vardı. Karar vermek başarmanın yarısıdır.Başarırsınız. Başarılar dilerim. Selam ve sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 15-05-2013
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Maşallah herşey o kadar güzel ki,sayfanızda gezip durdum. Kenger,su sümbülü,melek boruları,ördeklerin havuzu ve kızınız her resim karesi birbirinden güzel. Balkondan ziyade sanki bahçe sayfasında olmalısınız gibi geldi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|