![]() |
|
![]() |
#481 |
/
Giriş Tarihi: 17-01-2013
|
Çok tatlı maşallah canım benim.Merhabalar Nasılsınız.Sayfanıza ilk defa yazıyorum.Ama sürekli takipteyim.Saygılar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Ağaç Dostu
|
3 MART 2013 tarihi itibari ile artık email sistemi ile çalışacağız. Kayıtlı olan email adreslerine düzenli olarak her gelecek veya gelen ürünlerin fotograf ve fiyat listeleri gönderilecektir. Sizde email kaydettirmek için seymacicekcilik@hotmail.com adresine boş bir email atmanız yeterlidir... Bu uygulama facebook ta yasanacak herhangi bir soruna karşı alınan bir tedbir uygulamasıdır. Mevcut uygulamalarda herhangi bir değişiklik olmayacaktır. Aynı ürünler bir süre sonra Agaçlarda yayınlanacaktır. bu sistem bir nevi size öncelik sağlayacaktır |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#486 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Yenibitkiler hostalar gelmiş arada burdada yazarsan arayan arkadaşlar oluyor. Sevgiler ben yapı marketler bölümünde yazdım. Sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
Ağaç Dostu
|
![]() 20 Mart 2013 tarihinde yapılacak çekiliş ile 5 kişiye kırmızı Kohleria bitkisi gonderilecektir. Kampayaya katılmanız için yapmanız gereken çok basit. seymacicekcilik@hotmail.com adresine Kohleria çekilişine katılmak istiyorum başlığında ad soyad ve telefon numaranızı yazıp göndermeniz yeterli olacaktır. 20 Mart günü çekiliş Yurdaer Kolko ve Yener Tansu eşliğinde kamera kaydında gerçekleştirilecektir. Çekilişi kazananlar sadece 4.25 Tl lik kargo ücretini karşılamaları gerekecektir Sayın alacakaranlık,çekiliş yapıldı mı acaba?Sonucu merak ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#488 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-03-2013
|
Sn alacakaranlık 232. mesajdaki 3. çiçeğin adı nedir? Merak ettim. Çok güzel birşey. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#491 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-03-2013
|
Aaaa. dönmez mi acaba?. üzüldüm, yazık olmuş... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
nasıl kaçtı yavru olanmı üzüldüm |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#495 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili alacakaranlık; bebiş kuş mu kaçtı yoksa?.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#496 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Mügem hatırına çekiliş yaptıgım kus malesef kaçtıgı için bir iki günlük gecikme oldu. Bir aksilik olmazsa çekiliş hafta sonu yapılıp bilgilendirme yapacağım Saygılar Hay Allah,daha adını bile koymamıştık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#497 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-03-2013
|
meraba syn alacakaranlık, ben yeni üyeyim epeydir siteden faydalanıyorum.size bir sorum olacak .benim de kuşkonmazım vardı çok güzel büyüdü benim ki boya vermişti.sizin ki yanlara doğru büyümüş.birde çok sağlıklı benim ki bir müddet sonra sarardı.bakımı hakkın da bilgi verirmisin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#498 |
Ağaç Dostu
|
Kohleria çekilişi için tıklayın https://www.facebook.com/photo.php?v...6¬if_t=like Yarın sorularına cevap vereceğim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#499 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Alacakaranlık,çekilişi kazandığıma çok sevindim.Hemen bilgilerimi şeyma çiçekçiliğe yazdım.Eksik varsa kontrol edin lütfen. Hayatımda ilk defa çekilişle birşey kazandım.Çok sevindim.Çekilişi çok samimi ve doğal buldum. İnşallah küçük kuş geri döner,siz de sevinçten çilli kohleria çekilişi yaparsınız ![]() Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#500 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili mügem tebrikler... İnşallah bundan sonraki hayatınızda da hep kazanasınız, hep de sevinesiniz. Kutlarım... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#502 |
Ağaç Dostu
|
Sayın sabl, kuskonmazları golgeama aydınlık yerde tutuyorum. Toprakları sürekli az da olsa nemli durur. Topragın uzun süreli aşırı nemli veya asırı kuru kalması sonucu bitkide sararmalar meydana gelebiliyor. Mevcut topragını değiştirip suyunu düzenli vermenizde fayda olacaktır |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#505 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2012
|
Kuşunuzun kaçtığına çok üzüldüm, yavru olduğu için yaşama şansı malesef az. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#509 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2012
|
Günaydın evet iyi geldi gerçekten ellerinize sağlık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|