![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-04-2011
|
Balkona çıkardığım domates ve biberlerim: ![]() Taflan ve pittosporumlarım: ![]() Biberlerim çiçek açmaya başladı: ![]() Tohumdan yetiştirdiğim papatyalarım büyüyor: ![]() Tohumdan yetiştirdiğim karanfillerim de büyüyor: ![]() Aralarında 2-3 tane de aslan ağzı var ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Ahşap dekora alacalı duvar sarmaşıklarımı sardırmaya karar verdim ![]() ![]() Karışık çiçek tohumu ektiğim saksı baya yeşillendi, hatta içlerinden biri baya bir uzayıp çiçek açtı ![]() ![]() ![]() Çok hoş renkleri var ama henüz adını bilmiyorum araştıracağım bakalım. Tomurcuğu bu şekilde: ![]() Bu da aynı saksıda açmaya hazırlanan başka bir çiçek, bakalım nasıl bir supriz yapacak ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Balkon hem daha da yeşillenmiş, hem daha da renklenmiş. ![]() Ahşap dekora sarmaşıkların arasına bir de clematis yakışabilir gibi geldi. Sarmaşıklar herdem yeşilliği sağlarken, clematis de çiçek açtığında ortamı şenlendirir. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Salondaki bitkileri de balkona aldığımda sanırım balkon daha bir yeşillenecek ![]() Bu arada clematisi ben de düşünüyorum artık, Sn. Adalet Yağcı da iyice kafama soktu, fidanlığa gittiğimde clematis almak şart oldu artık ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|