![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-04-2011
|
Geçenlerde alış veriş yaparken banyo sepeti diye satılan ama benim saksı olarak görmekten kendimi alamayıp, saksı yaptığım içine de yıldız çiçeği diktiğim saksım ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Salonumun perdelerine gerek kalmadı sanırım ![]() ![]() Bu arada domateslerim çıktı Bunlar tohumdan büyüttüklerim: ![]() Bunlar da fide olarak aldıklarım: ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Balkona çıkardığım domates ve biberlerim: ![]() Taflan ve pittosporumlarım: ![]() Biberlerim çiçek açmaya başladı: ![]() Tohumdan yetiştirdiğim papatyalarım büyüyor: ![]() Tohumdan yetiştirdiğim karanfillerim de büyüyor: ![]() Aralarında 2-3 tane de aslan ağzı var ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Ahşap dekora alacalı duvar sarmaşıklarımı sardırmaya karar verdim ![]() ![]() Karışık çiçek tohumu ektiğim saksı baya yeşillendi, hatta içlerinden biri baya bir uzayıp çiçek açtı ![]() ![]() ![]() Çok hoş renkleri var ama henüz adını bilmiyorum araştıracağım bakalım. Tomurcuğu bu şekilde: ![]() Bu da aynı saksıda açmaya hazırlanan başka bir çiçek, bakalım nasıl bir supriz yapacak ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Balkon hem daha da yeşillenmiş, hem daha da renklenmiş. ![]() Ahşap dekora sarmaşıkların arasına bir de clematis yakışabilir gibi geldi. Sarmaşıklar herdem yeşilliği sağlarken, clematis de çiçek açtığında ortamı şenlendirir. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Salondaki bitkileri de balkona aldığımda sanırım balkon daha bir yeşillenecek ![]() Bu arada clematisi ben de düşünüyorum artık, Sn. Adalet Yağcı da iyice kafama soktu, fidanlığa gittiğimde clematis almak şart oldu artık ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|