![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-04-2011
|
Yaşadığımız yerler de önemli tabi ki Ben Ankara'dayım. Ankara'da karasal iklimden dolayı , gündüz ve gece sıcaklıkları farkı çok fazla oluyor, o yüzden gece sıcaklıklarının artmasını bekliyorum. Adana ve İstanbul bu konuda biraz daha şanslı tabii Daha nemli yerler, bitkilerin çoğu nemi ve sıcağı sever![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Bugün yine bitkilerimle bolca vakit geçirdim. Yeni aldığım afrika menekşesini, daha büyük saksıya alıp, bir de yaprağından bir tane alıp köklendirmeye çalışacağım. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Semizotu ve hindiba tohumlarını ektim. ![]() ![]() Daha sonra, çin karanfili ve karışık çiçek tohumu olarak aldığım tohumları ektim. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
En son da kıl biberlerimi plastik bardaklara ayırdım. Oturma odamın son hali Yakında onlardan bize yer kalmayacak gibi ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Deliliğiniz, pardon başlığınız hayırlı uğurlu bereketli olsun. Üç aşağı beş yukarı, evler aynı durumda şu sıralar. Gördüm ki epeyce meraklı ve hamaratsınız, odanın içi şimdiden dolmuş. Bu daha bir şey değil, seneye bunun on katı bir çılgınlık bekliyor olacak sizi ![]() Sitemizin özelliği bu, adımınızı attığınız andan itibaren çılgın bir akıntının içinde hissediyorsunuz kendinizi, sonra toparlayabilene aşkolsun. Her yıl yüzlerce kez "tövbe, bir daha asla" dediğimiz halde, bahar yüzünü gösterdiğinde kendimizi tutamıyoruz. Şu başlığa bir göz atın zaman varken ![]() Bence bu başlığa da kaydınızı yaptırın, puanlarınız tutuyor ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet artık maydonozlarım maydonoz olduklarını kanıtladılar, hoş öyle olmasalardı da ben onları ne olursa olsunlar kabullenmiştim ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn. Adalet hanım, Önceden bu kadar ilgili değildim, işim Peyzaj Mimarlığı fakat daha çok proje çizimi konusunda yoğunlaşmıştım. Sonra yavaş yavaş bitki yetiştirme işine başladım ve sanırım bağımlısı oldum Onların büyüdüğünü görmek, topraktan başlarını ilk çıkarışları, ilk çiçek açışları ve meyvelerini görmek her seferinde mutluluk kaynağı oluyor. Bu arada arap saçina dönen bahçeler konusunu baştan sona doğru okudum ve cevap yazdım. Arap saçına dönen bahçelere çözümler konusunda yardımcı olabileceğim şeyler olursa ne mutlu Sanırım ben de bitki delilerine katılmaya hazır bir delilik aşamasına gelmişim ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|