agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni395Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 08-03-2012, 14:09   #1
Ağaç Dostu

no_lina's Avatar

Giriş Tarihi: 27-04-2011
Teşekkürler Sn. Metetrn, ben de nemli ortamı korumaları için çimlenip belli bir aşamaya gelene kadar poşet kapatıyorum ve oda sıcaklığında tutuyorum.

Sn. Hatice Hanım, haklısınız şu an her ihtimale karşı hazırlıklıyım, hatta ne çıkacağını beklemek daha heyecan verici oldu

Hatice Tarhan beğendi.
no_lina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-03-2012, 15:39   #2
Ağaç Dostu

no_lina's Avatar

Kornişonlardan supriz:)

Bugün hiç beklemediğim bir suprizle karşılaştım Kornişonlar topraktan başlarını kaldırmış, kimisi ışık bulamayınca boyca uzamış, kimisi de topraktan henüz başlarını yeni kaldırıyorlardı... Hemen üzerlerindeki poşeti kaldırıp, cam kenarında güneş alan bir yere koydum. Bu kadar hızlı çimlenmelerini beklemiyordum doğrusu..

Name:  DSCF4478A.jpg
Views: 2333
Size:  69.7 KB

Name:  KORNİŞONLAR-A.jpg
Views: 2436
Size:  67.0 KB

Eski 13-03-2012, 12:18   #3
Ağaç Dostu

Cemil B.'s Avatar

Giriş Tarihi: 05-02-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi no_lina Mesajı Göster
Bugün hiç beklemediğim bir suprizle karşılaştım Kornişonlar topraktan başlarını kaldırmış, kimisi ışık bulamayınca boyca uzamış, kimisi de topraktan henüz başlarını yeni kaldırıyorlardı... Hemen üzerlerindeki poşeti kaldırıp, cam kenarında güneş alan bir yere koydum. Bu kadar hızlı çimlenmelerini beklemiyordum doğrusu..

Eklenti 273369

Eklenti 273370
çok güzeller maşallah, bende çengelköy hıyar tohumu sipariş verdim, gelsin hemen ekicem, insallah sizinkiler gibi güzel ve saglıklı olurlar

Cemil B. Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-03-2012, 16:37   #4
Ağaç Dostu

no_lina's Avatar

Sn. Beka, anlaşılan siz de bitkilerle uğraşmayı çok seviyorsunuz. Ne güzel

Sn. cemheat, Teşekkür ederim, dilerim istediğiniz verimi alırsınız. Bu aralar havalar kapalı, güneş göremeyen filizlerin hepsi cama doğru uzamaya başladılar. Bu kadar uzamaları iyi değil sanırım

Name:  DSCF4508a.jpg
Views: 2291
Size:  36.8 KB

Bu arada cheryy domateslerimin bir kısmı da supriz yapıp güne merhaba demişler bugün

Name:  DSCF4507a.jpg
Views: 2280
Size:  68.5 KB

Eski 18-03-2012, 10:25   #5
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 08-12-2010
Unhappy

Alıntı:
Sn. Beka, anlaşılan siz de bitkilerle uğraşmayı çok seviyorsunuz. Ne güzel

Sn. cemheat, Teşekkür ederim, dilerim istediğiniz verimi alırsınız. Bu aralar havalar kapalı, güneş göremeyen filizlerin hepsi cama doğru uzamaya başladılar. Bu kadar uzamaları iyi değil sanırım

Eklenti 273729

Bu arada cheryy domateslerimin bir kısmı da supriz yapıp güne merhaba demişler bugün

Eklenti 273728
Sn No lina, bitkilerle uğraşırken gerçekten çok mutlu oluyorum. Hatta benim çocukların dalga konusu bile oluyorum!
Mesajınızı bugün gödüğüm için geç cevap attım, kusuruma bakmayın!
Bugün hava güneşli olduğu için ben, benim ufaklıkları balkona çıkardım. Sanırım bu onlar için zararlı olmaz.

beka Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-03-2012, 11:11   #6
Ağaç Dostu

no_lina's Avatar

Sn. Beka, ben de bitkilerle uğraşırken zamanın nasıl geçip gittiğini anlamıyorum. Sanırım elimde olsa evim arberatuma dönerdi İleride bahçeli bir ev hayali ile avunuyorum şimdilik

Eski 18-03-2012, 16:39   #7
Ağaç Dostu

Cemil B.'s Avatar

Giriş Tarihi: 05-02-2012
Alıntı:
Sn. Beka, ben de bitkilerle uğraşırken zamanın nasıl geçip gittiğini anlamıyorum. Sanırım elimde olsa evim arberatuma dönerdi İleride bahçeli bir ev hayali ile avunuyorum şimdilik
İnşallah dilediğiniz gibi bir eve sahip olursunuz,
benimde en büyük arzum sevdiklerimle ,ailemle birlikte ufakta olsa bir bahçesi olan, kahvaltımızı o bahçede yapabilecegimiz huzurla , mutlulukla ve sağlıkla yaşayabilecegimiz bir ev , inşallah Allah isteyen herkese nasip eder.

Cemil B. Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-03-2012, 20:01   #8
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 08-12-2010
Alıntı:
Dilerim istediğiniz gibi bahçeli bir eve kavuşursunuz) Gerçekten bitkilerle uğraşmak büyük zevk. İnternette fırsat buldukça Çiçek dolu balkon ve bahçe dizaynlarına bakıyor ve bitkilerle ilgili konuları okumaya çalışıyorum.

Sn.cemheat umarım sizde dileklerinizi gerçekleştirirsiniz)

beka Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-03-2012, 10:55   #9
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 08-02-2012
[QUOTE=no_lina;923741]Bugün hiç beklemediğim bir suprizle karşılaştım Kornişonlar topraktan başlarını kaldırmış, kimisi ışık bulamayınca boyca uzamış, kimisi de topraktan henüz başlarını yeni kaldırıyorlardı... Hemen üzerlerindeki poşeti kaldırıp, cam kenarında güneş alan bir yere koydum. Bu kadar hızlı çimlenmelerini beklemiyordum doğrusu..

ben kornişonları 5 gün önce içerde ekim yaptım dün merak edip açtım ne bir çürüme var ne de filizlenme aynen duruyorlar

ddmk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:45.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025