![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-04-2011
|
Teşekkürler Sn. Metetrn, ben de nemli ortamı korumaları için çimlenip belli bir aşamaya gelene kadar poşet kapatıyorum ve oda sıcaklığında tutuyorum. Sn. Hatice Hanım, haklısınız şu an her ihtimale karşı hazırlıklıyım, hatta ne çıkacağını beklemek daha heyecan verici oldu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Kornişonlardan supriz:)
Bugün hiç beklemediğim bir suprizle karşılaştım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2012
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Sn. Beka, anlaşılan siz de bitkilerle uğraşmayı çok seviyorsunuz. Ne güzel ![]() Sn. cemheat, Teşekkür ederim, dilerim istediğiniz verimi alırsınız. Bu aralar havalar kapalı, güneş göremeyen filizlerin hepsi cama doğru uzamaya başladılar. Bu kadar uzamaları iyi değil sanırım ![]() ![]() Bu arada cheryy domateslerimin bir kısmı da supriz yapıp güne merhaba demişler bugün ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-12-2010
|
![]() Alıntı:
Mesajınızı bugün gödüğüm için geç cevap attım, kusuruma bakmayın! Bugün hava güneşli olduğu için ben, benim ufaklıkları balkona çıkardım. Sanırım bu onlar için zararlı olmaz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Sn. Beka, ben de bitkilerle uğraşırken zamanın nasıl geçip gittiğini anlamıyorum. Sanırım elimde olsa evim arberatuma dönerdi ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2012
|
Alıntı:
benimde en büyük arzum sevdiklerimle ,ailemle birlikte ufakta olsa bir bahçesi olan, kahvaltımızı o bahçede yapabilecegimiz huzurla , mutlulukla ve sağlıkla yaşayabilecegimiz bir ev , inşallah Allah isteyen herkese nasip eder. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-12-2010
|
Alıntı:
![]() Sn.cemheat umarım sizde dileklerinizi gerçekleştirirsiniz ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-02-2012
|
[QUOTE=no_lina;923741]Bugün hiç beklemediğim bir suprizle karşılaştım ![]() ben kornişonları 5 gün önce içerde ekim yaptım dün merak edip açtım ne bir çürüme var ne de filizlenme aynen duruyorlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|