![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Celal kardeşim ellerinize sağlık Trabzon fotoğraflarında güzel bir derleme yapmışsınız. Ailenize hepinize selamlar saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Eyvallah Adil kardeşim teşekkür ederim, aleykümselam. Trabzon ve Maçkadaki buluşmalarımız güzel birer anı olarak yerini aldı. Ben ve eşim de bol bol selamlarımızı sunarız. Bana özelden adresini verebilirsen sana ve Kaptan abiye birkaç çiçek tohumu yollayacağım, söz vermiştim. Saygılarımla.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Trabzondan döndükten sonra terasımda bayağı çalışma yapmak zorunda kaldım, sayfamı bir kaç fotoğrafla süslemek istiyorum. Gilia(Kuş gözü) ![]() Tricolor daisy(Çingene eteği) ![]() Limonium Staticum(Deniz veya Sahil Lavantası) Mavi Renkli ![]() Deniz Lavantası Beyaz ![]() Adını hatırlayamadığım ve açmak üzere olan güzel bir çiçek Balon Çiçeği Teşekkürler Kaptan abi uyarın üzerine ismini hemen ekledim. ![]() Düzenleyen Yaylacı : 09-06-2013 saat 20:01 Neden: Çiçek ismi eklendi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Blueberry(Likapa-Ligarba-Yaban Mersini) Trabzondan bir seradan Adil kardeşim ve Kaptan abiyle birlikte fidanı satın almıştık. İki gün sonra Adil kardeşim tekrar o fidanlığa uğradığında yüzlerce Yaban Mersini fidanından bir tane bile kalmamıştı, sanırım biri gelip ne kadar varsa hepsini toplayıp almış. Satın alan, büyük ihtimal bahçesini kuracak. Şansımız var ki biz erken davranarak bir fidan alabildik ![]() ![]() Maçkadayken yaylaya gittiğimizde söküp buraya getirdim, terasımda kendi köşesinde duruyor fakat adını bilmiyorum. ![]() Adonis, Kan damlası kırmızı ![]() Kokulu sarı Gül, eşim bu gülün üzerine titriyor ona zarar gelmesin diye büyük çaba harcıyor. ![]() Lilium Asiatic(Kırmızı Zambak) ![]() Düzenleyen Yaylacı : 09-06-2013 saat 19:01 Neden: Çiçek adı yanlış yazılmıştı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Hemerocallis(Gün güzeli), çok arsız bir çiçektir, nereye dikerseniz gelişir, saksı dıyındaysa her yıl yeni sürgün vererek yayılıp çoğalır. ![]() Gaillardia(Gayardi) ![]() Asclepias curisavvica(Kan Çiçeği) ![]() Zakkum ![]() Campanula(Maviş Çan Çiçeği) ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|