![]() |
|
![]() |
#31 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Echevieranız muhteşem görünüyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 24-11-2010
|
cok cok guzeller ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2008
|
ne güzel çiçekler, siz onları sevmişsiniz onlarda sizi. İnşallah istanbulda da böyle rengarenk balkona sahip olursunuz. Bende Ankaradayım, yeni evlendim, çiçeklerim pek alışamadı yeni eve, bir cogunuda kaybettim Balayında iken abim balkona taşımış çiçekleri biraz soguk vurmuş... Eger celik, tohum vs paylaşmak isterseniz koşa koşa gelirim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-02-2009
|
Yardımcı olabilirsem sevinirim cemre 77. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Sayın deniz90; Çiçekleriniz hele hele petunyalarınız harika. Onlara ne gibi bakım yapıyorsunuz. Gerçekten hepsine bayıldım... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
rengarenk çiçekler harika.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Ağaçsever
|
Teşekkür ederim uzaylı. Doğrusunu söylemek gerekirse hiçbir bakım yapmadım. Fideleri torfa diktim. Balkonum çok güneşli olduğu için sabah akşam bol bol suladım. Tek yaşadığım problem yapışkanlık oldu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Ağaçsever
|
Güzel sözleriniz için hepinize teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 04-03-2011
|
Çiçeklerinize aşık oldum. Özel bir sırrınız var mı? Eğer varsa lütfen benimle paylaşın. Lütfeeen Lütfenn ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Balkonunuzu zevkle gezip çayımı yudumladım ooh içim açıldı elinize saglık.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-02-2010
|
Deniz hanım, maşşallah!!! Benim çiçek ve bahçecilikte ilk yılım, sizleri takip ettikçe daha çok hevesleniyorum. Doğayı çiçekleri bu kadar güzel kombine etmeniz ise benim de uygulamaya çalıştığım yöntem. Renk uyumları temiz bakımlı saksılar. evde bile olsa peyzaj bilgilerinden yararlanmaya çalışıyorum. klasik top sardunyalarım var. Kombin etmeye çalışıyorum. Kolleksiyon yapacağım. Bulabildiğim kadarıyla.küpe çiçeğinide kolleksiyon yapmak istiyorum. Forumdan arkadaşlar sağolsun paylaşımlarla bunu başarmamı sağlıyorlar. Benim hiç ceylan gözü ve mor sardunyam yok. sizden ücretli **** nasıl isterseniz çelik almam mümkünmüdür. Teşekkür ediyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 11-03-2010
|
Cosmuşsunuz maşallah ne güzel renkler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Ağaçsever
|
Hepinize çok teşekkür ederim. Artık Ankara'da doğa ve seralar canlanmaya başladı. Henüz İstanbul'da olduğu kadar olmasa da birkaç çiçek açmış ağaç gördüm sonunda. Bakalım bu sene balkonum nasıl olacak. Malum taşınacağız. Şu anki kadar büyük balkonlu bir evim olacağını sanmıyorum ama mutlaka balkonu olacak ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Ağaç Dostu
|
Ya olsun, ya da olsun Deniz Hanım. Bu güzel çiçekleri yetiştiren biri balkonsuz çiçeksiz yapamaz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Ağaçsever
|
Teşekkür ederim Vildan Hanım. Sayın zsakaer. Size memnuniyetle yardımcı olmak isterdim ama maalesef mor sakızım yok. İki yaz üst üste aldım. Birini rüzgar düşürüp mahvetti. Diğerini de çürütmeyi başardım. Seralarda gözüm mor sakızın üzerinde olacak. Bulursam ilk size haber vereceğim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2009
|
balkonunuz rengarenk ve cıvılcıvıl...... yeni resimlerinizi bekliyoruz... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Ağaçsever
|
Teşekkür ederim hüzün ve Satı Uğurtan. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2011
|
Sevgili deniz90 , balkonunuzu büyük bir keyifle gezdim, dolaştım.Gözlerim müthiş güzellikleri gördü. Herbirisi ayrı güzel ve bakımlılar ,saksılarıda çok hoş.Ellerinize sağlık, yeni fotolarınızı bekliyoruz. Selamlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Ağaçsever
|
Teşekkür ederim sevgili nardane. Bende sabırsızlanıyorum yeni resimler eklemek için. Hele balkon şöyle bir renklenmeye başlasın da. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili deniz90 senin ilk yüklediğin fotoğraftaki sukulentin halini görünce gittim aynısından edindim. Bu hale ne kadar zamanda geldi? Nasıl bir bakım uyguluyorsun? Benim aldığım henüz çok minik, ben de seninki gibi çok ve görsel şölen olsun istiyorum. Tecrübelrini paylaşırsan sevinirim. Teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21-02-2011
|
Ne kadar güzel bir balkonunuz var, bayıldım çiçeklerinize, ellerinize sağlık. Beğendiğim bahçelere benden bir hatıra olsun diye, küçük bir resim ekliyorum. Bu kadar güzel çiçeklere nazar değmesin, nazarlığınız benden olsun ![]() Beğenirsiniz umarım. http://img03.blogcu.com/images/a/n/k...1240411349.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Ağaçsever
|
Merhaba Sevgili Dudi. Uzun süredir işlerden dolayı foruma giremiyordum. O yüzden mesajına yanıt vermem uzun sürdü. Kusura bakma lütfen. Bu sukulent 1.5-2 senedir bende. Bana verildiğinde 1 köktü. Geçen yaz arkadaşımın aşırı sulamasından dolayı ölümlerden döndü ![]() Umarım verdiğim bilgiler işine yarar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Ağaçsever
|
Sevgili Kargasaray, Çok naziksin. Teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 20-10-2010
|
deniz 90 süper bir balkonun var çok güzeller..küpe çiçeklerine dadanan beyaz sinekler için arap sabunu kullanın püskürtün sineklere çözüm... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Ağaçsever
|
Teşekkür ederim 26esk. Seradan yeni bir küpe çiçeği daha aldım. Alırken dikkat etmemişim. Eve geldiğimde üzerinde beyaz sinek gördüm. Şimdiden ilaçlamaya başlasam iyi olacak galiba. Sanırım arap sabunu su ile karıştırılarak püskürtülüyordu. Oranını verebilir misin? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-05-2013
|
ne kadar sağlıklı ve mutlu çiçekleriniz var öyle..kıskandım doğrusu... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |