![]() |
|
![]() |
#1141 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
[QUOTE=Seabert74;1229140]Serkan bey merhaba, Terasınıza ugramak bugün nasip oldu ve fırsat buldukça bakıyorum neredeyse saatlerimi geçirdim ama henüz bitmedi ![]() Tebrikler öncelikle. Çom büyük bir sevgi,ilgi ve beceri görüyorum terasınızda. Eliniz de cok bereketli maşallah, neye dokunsanız coşmuş.. Ben size selluka ile ilgili soracagım. Bulundugunuz yer İstanbul'un neresi bilemiyorum ama, biryerde K.Çekmece semt pazarından aldıklarınızı yazmışsınız. Ege iklimine uygun oldugunu bildiğim Selluka İstanbul'da kışı nerede geçiriyor? Kapalı alana alıyor musunuz?? Tüm bitkileriniz saksıda sanıyorum, selluka için ne kadar büyüklükte bir saksınız var?? Bu sitede tanıdım sellukayı, özellikle kokusunu çok merak ediyor ve yetiştirmeyi arzuluyorum. Rüzgar ve soguk için nasıl bir koruma yapıyorsunuz?? Bilgi verirseniz sevinirim. Renkleriniz bol olsun[/QUO ÖNCELİKLE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. SELLUKA MI TOHUMDAN YETİŞTİRMİŞTİM. FAKAT İÇERİ ALMADIĞIMDAN ONU KAYBETTİM. BAGCILAR TARAFINDAYIM. BALKODA KÖKLERİNİ KORU DEDİLER KORUMAMA RAĞMEN GEÇEN KIŞ MALES GİTTİ KEŞKE İÇERİ ALSAYMIŞIM. BENİM BİTKİLERİM HEPSİ SAKSIDA BENİM BAHÇEM YOK. BİTKİLERİMİN HEPSİNEDE PARA HARCAYARAK SAHİP OLMADIM. ÇELİK ALDIM, EVLAT EDİNDİM, GİTTİĞİM HERYERDE GÖZLERİM YERDE DİYE BİLİRİM BAZISINIDA ÇÖPTEN BİLE ALMIŞIMDIR. SELLUKAM 20 LİTRELİK KOVADAYDI. YAŞATAN ARKADAŞLAR VAR SELLUKAYI AMA KORUMAK ŞART. SEVGİLER. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1142 |
Ağaç Dostu
|
tekrar bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim. dışarda kalanlar soğuklara dayanıklı türler. sardunyalarım terasta kapalı bölümdeler. kışın naylonla kapatıp baharla birlikte açıyorum. sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
Ben hiç üşenmeden saksıların hepsini taşıdım. Benim bulunduğum semt aşırı soğuk, naylonla sarsamda koruyamam. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
Ağaç Dostu
|
Hayırlı pazarlar bir kaç yeni bitkimi paylaşayım alcen ablama teşekkür ederim. internetten benim için alıp yolladı. 1 adet mor salkım ve 2 adet kelebek çalısı. BUDDLEJA lochinch ,BUDDLEJA alternifolia,kızılay çiçeği onu başka bir arkadaşım getirdi, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Ağaç Dostu
|
ve menekşelerimden açanlar. yazın çok üzdüler beni bende ortalarına en ucuz sınek ılacından fıslattım ortaları kurudu. tekrar yapraklandı ve çiçekleri var yuppi. ben yaptım siz yapmayın. sinek ilacı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Ağaç Dostu
|
bir nedeni yok ama pamuklu bit deil daha ufak trips olma ihtimali yüksek . Dediğim gibi ben yaptım siz yapmayın. Sevgilerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Ağaç Dostu
|
Orkidelerim allaha şükür çok sağlıklılar. O sarı olan oncidium orkide onda tomurcuk yerine bol yavru ve sağlıklı .BİRDE PAPİDİLİUM ORKİDE KATILDI ARAMIZA AMA ÇİÇEK YOK ŞUANDA Phallerde kıpırdanma var gerek yaprak gerekse tomurcuk. Cybidiumlarda sağlıklı ama çiçek yok şuanda ama açarlar, dendribiumlar tomurcuklu, catlealarım sağlıklı ama çiçek yok, cambrialarda sağlıklı ama çiçek yok henüz. Açtıklarında paylaşırım. Sağlıklı olsunlarda açmasalarda olur demiştim dualarım kabul mü oldu nedir phaller ve dendribium haricinde diğerlerinde çiçek yok. Keiki var gövdeden phallerde. Diğerleride dediğim gibi çok sağlıklı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Ağaç Dostu
|
hayırlı günler terastan yeni resimlerim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Ağaç Dostu
|
devam edeyım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1152 |
Ağaç Dostu
|
devammm paylaştıklarım asla eski deil terastan sıcak tazemi taze görüntüler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Ağaç Dostu
|
devam teras soğuk ama bahar gibi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 28-01-2014
|
serkan bey ellerinize sağlık terasınızı gezdim bayıldım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1156 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-06-2013
|
Terasınız için söylenebilecek her sözün söylenmiş olduğundan, sadece ellerinize sağlık diyorum.O güzel sözlere bende katılıyorum, harika bir teras. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-11-2013
|
ellerinize sağlık ne güzel bakmışsınız çiçeklere Maşallah teras kapalı galiba |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1158 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Allah'ım Allah'ım teras maşallah yine harika... Aranjman çok güzel olmuş sevgili serkan, sardunyalar ona keza maşallah!.. O minyatür güllere nasıl bakıyorsun da böyle güzeller... Şu an benim minyatür güllerimde yaprak yook!.. Ama bir tanesinin üzerinde güzelce bir çiçeği var. Vitamin, zararlılar için ilaç, ne kullanıyorsun Sevgili Serkan?.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-09-2012
|
Bu soğuk kış günlerinde, böylesine güzel resimler paylaştığınıza sevindim, içimizi ısıttınız. Terasınınızıda çok beğendim, harikalarla dolu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1160 |
Ağaç Dostu
|
öncelikle herkese çok teşekkür ederim. Eminönünden aldığım şeker gübresi, kompoze gübre ve demir alıyorum arada da daha öncede yazmıştım. Iki kapta yaprakları artıkları çürütüyorum suyun içinde onuda veriyorum. Ilaç pek kullanmıyorum arapsabunu, çok gerek duymadan yapmıyorum ilaç. Sevgiler. Terasımın küçük bir bölümü kapalı diğer taraf açık. Sardunyalar ve bazıları kapalı bölümde ısıtmasız bu arada. . Sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1161 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 28-02-2014
|
Ne ararsan var hepsi çok güzeL emeğinize sağLık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Ağaç Dostu
|
Haziran ayında olduğumuzu düşündüm bi an ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1164 |
Ağaç Dostu
|
çok teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1165 |
Ağaç Dostu
|
hayırlı akşamlar bahar geldi artık terasımdan bir kaç kare. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1166 |
Ağaç Dostu
|
devam edeyim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Ağaç Dostu
|
devam |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1168 |
Ağaç Dostu
|
..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
Ağaç Dostu
|
şeftali ağacım evime yeni taşındığımda yol kenarında bulmuştum temmuz gibiydi aldım ektim tuttu ve şeftalilerini yoyorum yaşı 13, çam ağacım hastanede çalışırken bir hasta getirdi 1995 de, tahlillerini hocaya gösterdim yardımcı oldum diye kanser hastasıydı . meslek tıbbı sekreterlik., zeytin ağacı alacakaranlıktan aldım geçen sene 1 zeytin yaptı. armut 3 yaşında deveci, hanımelim bennin tersımda ve hayatımdaki en yaşlı bitkim 8 yasındayken diktim onu ben. 1978 de yol kenarından almıştım şimdi annesi yok oldu o benimle yaşıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Serkan abicim herşey mükemmel yine ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|