![]() |
|
![]() |
#541 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2010
|
Güney cephesindeki pencere önünde, olabildiğince küçük saksı ( kökler sıkışmayacak kadar) gevşek toprak, bol su ve güneş oldumu sizin hoyanız da açar sayın Sakdag ve Asya Ceylan. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
Ağaç Dostu
|
Aileye katılan yeni bireyler :)
![]() Rhombophyllum dolabriforme ![]() Echeveria Pulvinata Ruby Blush ![]() Bir Echinopsis türü ![]() ![]() Echeveria Nodulasa |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
Ağaç Dostu
|
Günaydın babacım :)
![]() ![]() Bu sabah uyanan ilk kaktüsüm '' Pelecyphora Valdeziana '' bana günaydın babacım dedi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#544 |
Ağaç Dostu
|
![]() '' Pelecyphora Valdeziana '' ikinci çiçeğini de açtı ![]() ![]() Limon bunca stres sonrası goncada ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#545 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2011
|
Sayın ykolko, bitkileriniz ve çekimleriniz harika, 542 nolu mesajınızdaki 2. ve 5. görsellerdeki bitkiler harkaymış, çok beğendim , isimleri nedir acaba ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#546 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler Nardane, isimleri her fotoğrafın altında yazıyor ( İsmini bildiklerim) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#547 |
Ağaç Dostu
|
Küçük balkonumda bahar hazırlıkları
![]() Sakız sardunyalar uzun saksılardaki yerini aldılar fakat ilk gün fırtınanın etkisine maruz kalarak biraz sersemlediler, ee onlarda doğa ile mücadele ederek güçlenecekler. ( küçük balkonum aslında çok rüzgar almıyor bu fırtına ekstrem bir durumdu inşallah bir daha tekrar etmez) ![]() Sakızları renk renk karışık ektim, bakalım istediğim gibi olacaklar mı. ( Bu sene saksıları çok büyük değil, başarı durumuna göre seneye daha derin ve geniş seksılara transfer olabilirler) ![]() Ağaçlar netten sevgili dostlarımdan biri gelirken balkonum için bodrum papatyası almış, ona buradan da teşekkür ederim. ( Papatyaları gören kaynanam ![]() ![]() ![]() ![]() Bunlarda her sene tohumdan yetiştirdiğimiz süs biberlerim büyümekle meşguller ![]() Balkonumda tüm çiçek konulacak yerler hazır durumda, cam önünde iki büyük saksı limonum var, yine büyük bir saksıya, pervane yasemin bir arkadaşım gönderecek, kalan 3 uzun saksıya petunya arıyorum ama hala ortada yolar,artık bulunca yerleşecekler, 12 küçük saksı içinde yine sarkıcı, yarı gölge seven ve güneş seven çiçekler arıyorum. balkon planım bu umarım hayal ettiğim görüntüye ulaşır ve sizlerle paylaşırım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#548 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() Değerli arkadaşımdan gelen yasemin ( Rhynchospermum jasminoides ) balkonda yerini aldı, bir bitkinin balkonu ne kadar değiştirebilecğini görerek şahit oldum. tek kareye sığdıramadığım için bir kaç kare çektim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
Ağaç Dostu
|
Aileye katılan yeni minik bireyler :)
![]() Astrophytum ![]() Leuchtenbergia principis ![]() Astrophytum ![]() Büyüyünce kaktüs olacaklar, şimdilik kak diyebiliriz sanırım ![]() Düzenleyen ykolko : 26-03-2013 saat 20:30 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
Ağaç Dostu
|
![]() Neyse ki güneş açtı, kaç gündür çiçekleri tam açmadan kapanıyordu, tamamı aynı anda açamayacak, zamanlaması ile güneş denk gelmedi. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#551 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() Balkonda açmaya başlayan sardunyalarım ![]() ![]() Bunlar ilk açanlar olduğu için paylaşıyorum hepsi açana kadar sabredebilirsem paylaşmayacağım. ![]() ![]() ![]() ![]() Buda soğanlı bir bitkinin kabuğunu çimlendirme çalışmam, bakalım ne çıkacak, merakla bekliyoruz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#552 |
Ağaç Dostu
|
![]() '' REBUTIA hybr. 'sunrise' x '' ![]() ![]() ![]() Annemin bahçesindeki Şakaikler bu sene mutlu gibiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#553 |
Ağaç Dostu
|
![]() İki sene önce tohumdan yetiştirdiğim karanfil ![]() Katmerli petunyamı paylaşayım dedim ( sabredin yakında balkonumda petunya show yapacağım ) ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#554 |
Ağaç Dostu
|
Balkonumda son durum ( devam edecek ) :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Petunyalarım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() Sardunyalarım ve sakızlarım ![]() http://www.youtube.com/watch?v=enQPR9FStRU Nazarlığı merak edenler için balkonumun videosu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#556 |
Ağaç Dostu
|
![]() agaclar.net'in 9. Doğum Günü Kutlaması da, eşimin bilhassa tasarımını beğendiği kalanşo ( kalanchoe ) yi hediye eden, el sanatları eğitmeni arkadaşımıza teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
Ağaç Dostu
|
Balkonumda bu gün...
![]() ![]() ![]() Yeni açan sakız sardunyalarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#559 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2011
|
Sardunya ve sakızlarınız karika ,bol çiçeklerini görürsünüz inşallah... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#560 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-03-2013
|
ellerinize saglik gercekten cok hoslar hepsi birbirinden güzel ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
Ağaç Dostu
|
Sayın H_Doğan ve Nardane teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#562 |
Ağaç Dostu
|
sn.ykolko taslari saksinin icine hangi amacli koyuyorsunuz acaba ne bir faydasi oluyor bitkilere ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#563 |
Ağaç Dostu
|
Toprağa koyduğum Lava toprağın sıkışmasını engellemek için, saksı dibine koyduğum, kök çürümesini engellemesi için, toprağın üstüne koyduğum, toprağı sıcak ve soğuktan koruması için, ayrıca toprağın demir ihtiyacını da karşılıyor. Düzenleyen ykolko : 13-04-2013 saat 21:46 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#564 |
Ağaç Dostu
|
cok tsk ederim bilginiz icin gercekten mantikli ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#565 |
Ağaç Dostu
|
Balkonumda neler oluyor?
![]() Karanfillerim ![]() Minelerim ![]() ![]() ![]() Balkonumu enine boyuna fotoğrafladım ![]() ( Bittimi balkonun çiçeklenmesi demeyin daha yeni başladık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Ağaç Dostu
|
![]() Paskalyan hala açıyor ama bitmek üzere. ![]() As solisltler en son çıkar ![]() ![]() ![]() Sakızlarımı rengini bilmeden almıştım, hiç koyu renk çıkmadı diye üzülüyordüm sürpriz oldu ![]() ![]() Belki yakından da görmek istersiniz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Ağaç Dostu
|
Günün güzeli.
![]() ![]() '' Notocactus submammulosus'' ikinci çiçeği de yolda ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#568 |
Ağaç Dostu
|
![]() Abimlere hediye ettiğim H. Carnosa ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Ağaç Dostu
|
Güzellik hakkında :)
![]() ![]() Güzeli şöylesine görmekle, yakından görmek arasında çok fark vardır, uzaktan fark edemediğinizi, yakından keşfedebilirsiniz, çünkü güzellik detaylarda gizlidir. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Ağaç Dostu
|
Petunyalar
![]() ![]() Petunyalarda ilginç,ilk önce goncaları çürümüş gibi oluyor, 1-2 gün sonra renklenip açıyorlar. ![]() Kırmızı katmerli petunyam geçen seneden aldığım çeliklerinden yetiştirdim,pembe beyaz olan sevgili arkadaşımın hediyesi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|