![]() |
|
![]() |
#151 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2010
|
Yazlıkta komşu bahçeler
![]() Komşudan, Blue Jean, tasarım ![]() ![]() Aslan ağızları ![]() Hanımeli'nin muhteşem kokusu olmadan olmaz ![]() ![]() Komşunun bahçe kapısında kırmızı gül ağacı ![]() Bu bitkinin adını bilmiyorum (sahibide) plastik gibi duruyor ama dokununca çiçekleri dökülüyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Ağaç Dostu
|
Komşu bahçeler
![]() Bu çamın formu çok hoşuma gitti. ![]() Güller ![]() Şuna bakın gelin gibi ![]() ![]() Katmersiz ama kendine özgü bir güzelliği var. ![]() Çok iri ve güzel bir gül türü. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Ağaç Dostu
|
Komşu bahçeler
![]() Gül bahçesi ![]() Gül buketi ![]() Komsunun bahçe kapısında gül ağacı ![]() Saat çiçeği ( ileriki resimlerde komşunun balkonunu nasıl istila ettiğini göreceksiniz) ![]() Pembeli beyazlı gül |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Ağaç Dostu
|
Komşu bahçeler
![]() Eveet komşunun balkonunu istila eden saat çiçeği ![]() ![]() Şu dut ağacına bakarmısınız gövdesinden bile meyve veriyor ;( ![]() Bu gül kayısı rengi ve resmen kayısı kokuyor (bayıldım bu güle) ![]() Güller ![]() Güller |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Ağaç Dostu
|
Yazlığın bahçesinden
![]() ![]() Bu bitki, tüm yazlığın çevresinde, bahçe önlerinde, sadece, haziran aylarında açan,kumu çok seven,sanırım bir sulukent türü. ![]() ![]() Sizlerden gelen tohumlardan yetişen Cosmos ![]() Yine sizlerden gelen tohumlardan yetişen vapur dumanım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Tek kelimeyle harika güllere bayıldım... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Ağaç Dostu
|
Yazlığın bahçesinden
![]() Pembe güller ![]() Bu bitki, dedektif torun'un ilgisini çekti, sanırım, fotoğrafını çekerek, incelemeye alacak ![]() ![]() Bu gülü, çok severim, ama, geçen sene, soğuktan etkilenen dalları budadığim için, buket gibi açamadı. ![]() Bu papatyada sizlerden gelenlerden,tohumdan yetişti.çiçeğinde güneşin yedi rengi var. ![]() ![]() Tuğladan yaptığım saksı,bitkiler büyüdüğünde en azından kuru betonu izole eder. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Ağaç Dostu
|
yazlığın bahçesinden
![]() Gökkuşağı papatyam (bu ismi ben koydum acaba doğrumu? ![]() ![]() ![]() Sizlerden gelen tohumlardan yazlığın küçük bahçesindeki domateslerim. ![]() ![]() Yine sizlerden gelenlerden ![]() Fırça çalım mutlu gibi. Düzenleyen ykolko : 13-06-2011 saat 13:26 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Ağaç Dostu
|
Yazlıkta torun yine iz peşinde
![]() :d |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Ağaç Dostu
|
Annemin balkon ve bahçesi
![]() ![]() Buket güller çok şekerler seneye yazlığada götüreceğim. ![]() Kamelyanın süsü ![]() ![]() Annemin zambakları |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Ağaç Dostu
|
![]() Annemin zambakları ![]() Annemin karides çiçeği ![]() Sayın Serilaaa'nın hediyesi empirme çoştu ![]() ![]() Annemin orkidesi. ![]() Tohumdan yetiştirdiğim, adenium (Çöl gülü)lerimi saksılara diktim,bu bitkiyi çok sevdim, her çeşidini yetiştirmek istiyorum,bu konuda, bana destek olan, tüm dostlara, teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Ağaç Dostu
|
![]() Mavişim bana teşekkür ediyor,tabii bende ona ![]() ![]() Tohumdan yetiştirdiğim beyaz yıldız çadırım. ![]() Sayın Missmenas'ın hediyesi arap yasemini önce öldü öldü dirildi neyse şimdi neşesi yerine geldi (Sıcaktan biraz mayışmış,güneş gitsin serinletince dirilir ![]() ![]() Sayın Missmenas ve Yeşillimden gelen Hoyalarımın son durumları. ![]() Yer kirazım çoştu üzerinde bol meyve ve çiçek var,oysa saksısı çok küçük, ama rahatsız etmek istemediğimden, değiştirmedim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Ağaç Dostu
|
Komşularım adına teşekkür ederim sayın Periş güllerin çoğu komşuların ama seneye bizede düşenler olacak ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-06-2007
|
Maşallah bahçeler coşmuş. Sizin, annenizin ve tabii komşularınızın ellerine sağlık. Bu arada bu yıl Zengarden'den gelen tohum etiketinde sizin gökkuşağı için TRICOLOR DAISY Çingene Eteği Papatya deniyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sayın Birol Ketenci, Gök kuşağı değim, papatyanı, fotoğrafının altına, hemen orjinal ismini ekliyorum,dostları doğru bilgilendirmek lazım. ilginize tekrar teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-05-2010
|
Sevgili ykolko hepsi muhteşem söyleyecek kelime bulamıyorum saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili türkansultan teşekkür ederim, sizin bitkilerinizde harika, hele sardunyalarınız... Babam sardunyalarınızı görünce ''çiçek bunlar seninkilerde çiçek mi..'' dedi. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Ağaç Dostu
|
Yazlıkta küçük bahçemiz.
Bu bahçede bulunan tüm bitkiler siz dostlarımın armağınıdır,tüm dostlara teşekkürler. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tüm bitkiler güzeldir ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-12-2010
|
Merhaba sn. ykolko. İstanbul a döndünüz mü. Çiçekleriniz çok güzel maşallah.Özellikle fırça çalısı. Sizden gelen tohumu maalesef çimlendiremedim. ![]() ![]() İyi günler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Y.Kolko maaşAllah sayfanıza çok güzel bir dönüş yaptınız çiçekleriniz harika,komşu bahçelerden güllerin fotoğrafları çok güzel.Adenıumlarınız gelişmiş gözünüz aydın.Size bol çiçekli günler dilerim.Selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Sevgice Teşekkür ederim.İstanbul'a yeğenimin nikahı için bir kaç günlüğüne döndüm,Fırça çalısı konusunda üzülmeyin,yazlıktaki fırça çalımda yeni tohumlar oluştu,çimlendiremezseniz,size yeniden gönderirim,bazen bir tohumu çimlendirmeyi beklerken tohumun yanında yabani,bitkiler çıkabiliyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Serilaaa bir kaç günlüğüne geldim,tekrar gideceğim,yazlıkta benim küçük bahçem daha yeni olduğu için komşu bahçelerle idare ediyorum.özellikle sayenizde adeniumlarım oldu,tabii yılmadan daha fazla çeşidini yetiştirmek istiyorum umarım becerebilirim ![]() Sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 04-07-2011
|
Emeklerinize sağlık, herşey çok güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Azelia Kara teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-05-2011
|
harika bir bahcede balkonda gezdik hepsi birbirinden güzel tek kelimeyle bayıldıkk |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Ağaç Dostu
|
Sayın bırol06busra teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-07-2011
|
maşallah hepsi çok güzel ama ben o renkli papatyalara bayıldım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler Sayın Defnedilara çingene eteği papatyalar olmalı bayıldıklarınız gerçi bu sene bahçenin toprak ve gübre problemleri yüzünden istenilen ölçüde ve renklerde olmadılar umarım seneye daha güzel olurlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Ağaç Dostu
|
Bu sene yaz tatili yaptık, yapmasınada, çiçeklerimin yaşattıkları kayıplar, tüm tatil memnuniyetimin sona ermesine yetti. Resmini koymuş olduğum mavi mavişim, calamondi'im,3 adet adenium yavrumu kaybettiğim için ![]() ![]() Ama yüzümü güldürenlerde vardı Hoyalarım,paskalyalarım,ve diğer yavrularım mutlu ve sağlıklı,barış çiçeğim açmış,hiç değilse onlar üzüntümü azaltıyor. Demek ki seneye çok daha önceden çiçeklerim ile ilgili bakım planlarını yapmam gerektiğini öğrendim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Ağaç Dostu
|
Sayın ykolko, üzülmeyin sizde bu azim olduktan sonra daha güzelleri olur. Bugün yola çıktılar Hoyalarınıza kardeş. Sarkıtarak yetiştirmek istediğiniz bitki H.tricolor, Bella olabilir,Uzatarak olan da H.Fungii veya kutudaki diğer hoya o da tricolor ama yapraklarında tricolorun işareti yok zamanla üç renk de olabilir. Hayırlı olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|