![]() |
|
![]() |
#511 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-08-2006
|
Söyleyene bak diyeceksin ama uzak kalma arkadaşım. Gözümüz arar, özleriz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Ağaç Dostu
|
Buralardayım güzel arkadaşım. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#514 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Tövbemi bozdurup tohum isteteceksin arkadaşım, o kadar hevesle, şevkle tarif ettin kaktüsünü. Emekli olup çiftlik kuralım, ortak sermayeyle sevgili Günüm ![]() Gönüllü çalışacak kimseler de buluruz ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#515 |
Ağaç Dostu
|
Kursak ya gerçekten. E.Milii den sorumlu müdür ben olurum, ömrü hayatımda duymadığım bilimum enteresan çiçeği tohumdan yetiştirip, insaf dedirtme müdürü de sen. ![]() Koyu yeşil elli arkadaşım benim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#517 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın Jezebel, gönüllü çalışan ilk ben olur seve seve yetiştirme işini yapardım ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Ağaç Dostu
|
San Pedro Kaktüsünü Kartal'daki Fidan Botanic Garden'dan aldım. Tek tomurcuğu var. İnşallah açtırıp, tohum alma şansı bulabilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#520 |
Ağaç Dostu
|
Aynı seradan mum çiçeği de aldım. 110 cm boyunda ama hiç görmediğim büyüklükte ve gürlükte. Saksının ortasında çardak gibi bir destek var. 4 bacağının her birine ayrı bir mum çiçeği cinsi sarılmış. Benim çok bilgim yok ama ayırt edebildiklerim: Hoya carnosa pembe çiçek ve hoya carnosa tricolor. Diğer ikisini bilmiyorum. Birinin yaprakları carnosa'dan çok daha küçük ve yuvarlak. Diğeri de sanırım hoya carnosa beyaz çiçek ama emin de değilim. Açarsa inşallah bir fikrim olacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#522 |
Moderatör
|
Hoş geldiniz. Size yazdığım özel mesajlara hiç cevap alamayınca arkadaşlara nerelerde olduğunuzu sormaya başlamıştım. Birkaç tanesi de sizi bulamamaktan şikayetçiydi ki uzun bir aradan sonra bir arkadaşımız sizin iyi olduğunuzu yazdı. Uzun bir süre aramızda olamamanız ve geçirmiş olduğunuz ameliyatlar yüzünden sizi bayağı merak etmiştik ama şimdi yine bizlerle olmanız sevindirici. Önce geçmiş olsun diyeyim ama yine de sitem etmeden geçemeyeceğim. (cevap alamadığım için) Kaybettiğiniz çiçekleriniz için hiç üzülmeyin, pek çok arkadaşımız bu konuda sizi destekleyeceklerdir, ben de dahilim bu kadroya. Yeter ki siz kendinize iyi bakın, sağlığınızı bir yerine oturtun, gerisi kolay. Yeniden hoş geldiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
Ağaç Dostu
|
Yuppiiiii... benim canım arkadaşım nihayet buralarda. Ohhhh.... seni görmek, sayfanı izlemek ne güzel keyif Günüm üm. Yıllar geçti ama dostluklar baki, bu ne güzelliktir. Sakın ara verme, artık hep burada kal emi. Seni ve verdiğin enerjiyi seviyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#524 |
Ağaç Dostu
|
Kafamızda binbir planlar kurarken sağlığımızın ufacık sarsılması kurduğumuz bitki cennetini temelden sarsıyor. Bizsiz bu cennet yaşayamıyor, kışın bir rahatsızlık geçirdim plumerialarımı ve hoyaların bir kısmını kaybettim. Bir ay önce de bir hafta bakamadım, yine kayıplar oldu. Sevgili Günüm Allah sana sağlık sıhat versin, bu Bitki Cennetinin temeli sensin, sen iyi ol ki onlar yeşersin, güzeleşsin, güzellikleriyle sana güç versinler. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Cana geleceğine mala gelsin.Çok geçmiş olsun.Umarım tüm güzellikler seninle olur. SEvgiler Selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#526 |
Ağaç Dostu
|
Canım Güler Hanım, Cemom, Jezebelim ve güzel arkadaşım Oğuzhan. Çok içten, çok samimi olarak hepinize çok teşekkür ederim. Bana güç verdiniz, cesaret verdiniz. Halimi anlayıp, hoşgördünüz. İyi ki tanıdım sizleri. İyi ki dostlarımsınız benim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#527 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#529 |
Ağaç Dostu
|
Canım benim oğluşum tatilin dibini çıkarmış durumda. 4'de yatıp, öğle vakti 1'lerde uyanıyor. Spor salonuna üye yaptım kendisinden icazet alarak. Verdiğim paranın yüzü suyu hürmetine haftada 3 gün gidiyor. Onun dışındaki günlerde ağrılarından şikayet ederek sırtüstü yatıyor. Ben temizlik yaparken yattığı yerden (kediyi de almış koynuna), anne Tarçın ile ben seni temizlik yaparken seyretmeye bayılıyoruz, fun klübündeniz diyor. Gördüğüm eeen tembel adam. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#530 |
Ağaç Dostu
|
Çiçeğim açtı
Uykusuzluktan öldürdü beni. Geceyarılarını açarmış meğersem. Karşı balkonda misafirler vardı. Flaş patlayıp durunca bende pür dikkat kesildiler ne oluyor diye. Ne olacak..Delidir ne yapsa yeridir. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#532 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Günüm beklemeye değer bir güzelligi var maşallah çok güzel güle güle büyütün sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#533 | |
Ağaç Dostu
|
Benim fun kulübümde de iki üye var ![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#534 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Cok güzel maşallah günüm hanım kokusu varmı ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#535 |
Ağaç Dostu
|
Saksıyı taşırken belimin sağına ve soluna dayadım. Çürükleri görseniz mor çatı'ya ihbar edersiniz dayak yiyorum diye. ![]() Kokusu var. Değişik. Deniz kenarı gibi kokuyor. Güneş yağı ile karışık deniz kokusu gibi. Kokladım kokladım bir türlü isimlendiremedim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#536 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Streptocarpus günüm hanım bu bitki sizde hala yaşıyormu ben 2 degişik rengini aldım 1 ay gecmedi kökten kurudu ateda söndü . Yaşıyorsa biraz bakımı hakında bilgi verebilirmisiniz yurd dışından getirtmeyi düşünüyorum hevesim gursagımda kaldı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Ağaç Dostu
|
Streptocarpuslarımın hepsi öldü. Unlu bit öyle sevdi ki bu çiçekleri ne neemazal ne de evde yaptığım sabunlu formül işe yaradı. Önce çok büyüdüler, sayısız çiçek açtılar sonra aynı hızla öldüler. Sanırım sıcak ve nem oranının yüksekliği ölmelerine neden oldu. Yaz aylarında kaybettim hepsini. Şimdi sadece resimlerine bakıyorum. Bir daha getirtmeyi düşünmüyorum. Kaktüs bir gecelik açıyor. Başka da tomurcuğu olmadığı için görmemişin kaktüsü açmış misali yüklendim fotoğrafa. ![]() Tomurcuk tohum kesesi olma yolunda yolculuğuna başladı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#538 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#540 |
Ağaç Dostu
|
Hem de nasıl. İyi ki sahip olmuşum. Allah hepimizin evlatlarına bol şans ve uzun ömür versin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|