![]() |
|
![]() |
#391 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-08-2006
|
Kızlarım.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Ağaç Dostu
|
Euphorbia Milii kızlarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Ağaç Dostu
|
Sevgil limon Euphorbia Milii 12 ay açar. Kış aylarında İstanbul'da içeri almak gerekir ama güneş alan bir cam önü bulursanız bütün sene hep çiçekli. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#396 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İzin sizindir sevgili yağ-mur. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Ağaç Dostu
|
Euphorbia Milii |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
Ağaç Dostu
|
Euphorbia Milii |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Ağaç Dostu
|
Aman Allahım ...
Bunlar ne böyle sevgili Günüm ? Euphorbia milii Resmi geçit töreni gibi olmuş . Hepsi ayrı nefaset vee zarafet ... Aklımızı başımızdan alacaksınız bu gidişle ![]() Tohumdan da çimlendirmeyi başardığınızı yazmıştınız , yanılmıyorsam . Elinizde olmayan renkleri kaldı mı ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Ağaç Dostu
|
Tohumdan çimlenen kızlar güneş azlığından uzayarak büyüyor. Yazın çimlenen iki kızı ayrı saksıya almıştım. Çok çok yavaş büyüyorlar. Şaşırtma işlemini sevmediler. Ama tek saksıda çimlenen 4 tohum kalın gövdeler oluşturdu. Dikenleri üzerinde. Çok şirin bir görüntü. İnanın hala aklımda olan türler var sevgili Jezebel. Gelenler içinde kaybettiklerim oldu. Onları istiyorum ama yola dayanamıyorlar. Gönderen adama da tek tek anlattım ama çıplak kök göndermekte ısrar ediyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Allahım nazarlardan saklasın sevgili arkadaşım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#402 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim sevgili arkadaşım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-02-2010
|
Off Allah'ım offf çok güzel bunlar kırk bir kere maşallahh... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Ağaç Dostu
|
Toprak olarak cocopeat kullandım. Organik gübre ile de destekledim. Yerlerini sevdiler. Baharda içine perlit katılmış biraz daha ağır bir toprağa geçireceğim. Şimdi ellemeyin sevgili yağ-mur. Çünkü zaten hava değişiminden etkilenmeye başladılar. Yaprakları dökülüyor. Strese girmesin bitkiniz. En uygun mevsim bahar. sürgün gelmesi de çok iyi haber. Yerini sevmiş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#406 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Ağaç Dostu
|
Cocopeat'i tek kullandım. Fuarda çiçek oranı ne olacak acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Ağaç Dostu
|
çiçek oranını ben de bilemiyorum ama güzel bir fuar olacağa benziyor ![]() http://www.turkiyetohumculukfuari.com/ bu arada fotoğrafları bilgisayarıma yükledim sağolsun kardeşim ayarladı 3 dakikada bir görüntüm değişiyor çok güzel bir görsel şov oldu bana teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#411 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-03-2010
|
Alıntı:
ben Sn. Romantikten bir fidan almıştım ama gelmesinden kısa bir süre sonra yaprakları sararıp dökülmeye başladı havalar soğuyana kadar balkondaydı sonra içeri aldım salonda duruyor umarım kurtarabilirim |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2010
|
yapma çiçek gibiler.emeğinize sağlık çok güzel görünüyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#413 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#414 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim sevgili dk. Euphorbia milii çiçeğini yaygınlaştırabilirsem ne mutlu bana. Çok kimse bir iki rengini biliyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Ağaç Dostu
|
Euphorbia Milii Poysean hibritler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Ağaç Dostu
|
Euphorbia Milii Poysean hibrit kızlarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Günüm, miliilerinizi Allah nazarlardan korusun. Hepsi birbirinden güzeller. Hepimizin olduğu gibi sizin de çiçeklerinizin ve çeşitlerinin sayıları oldukça fazla. Kışı nasıl geçirecekler? Ben bugünlerde bunun sıkıntısını yaşamaktayım. Kapalı balkonum da yok. İnşallah bitkilerimiz kışı sağ salim geçirirler. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili SDurul, benim evime hiç misafir gelmez. Benim büyüttüğüm iki kedi misafirlerin kaçmaları için en baş sebep. Neden bilmem hayvan seven insanlar gittikçe azalmış etrafımda. Bunun yanı sıra insanlardan ters yönde edindiğim tecrübe benim daha yüksek duvarlar örmeme sebep oldu. Artık ben de çağırmaz oldum. Ev koşullarım pek de paylaşmak istediğim gibi de değil. Sobalı, az eşyalı vs. Öğretmen maaşı ile yapabildiğim en fazla bu oldu. Siz ne sordunuz ben ne anlattım ama konuyu bağlayacağım. Bütün Euphorbialar ve tropik orijinli bitkileri içeriye aldım. Salonun bir köşesi, mutfağın yarısı benim yatak odam ve oğlumun odasındaki dolabın üzeri çiçek dolu. Tabii en torpilli yere milii ler yerleşti. Gelen giden olmayınca seneler içinde koltukları da attım. Oğlum, kedilerim, kanaryalarım ve çiçeklerim. Bütün bu kalabalık bir çekirdek aile bile olamıyor ama çok da mutsuz olmadığımı söyleyebilirim. Benim size tavsiyem tropik olduğunu bildiğiniz bitkiyi dışarıda bırakmayın. Bir köşeciğinize alıverin. Zaten soğuk havalarda balkonda bırakırsam bir çiçeğimi evladımı bırakmış gibi oluyorum. Bu deliliğin sonu yok ama iyileşme umudum da yok. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2008
|
Herşey harika gözüküyor, elinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|