![]() |
|
![]() |
#211 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Bunlarda diğerleri gibi harika görünüyor Günüm'cüğüm Gile güle büyüt ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-08-2006
|
Çok teşekkür ederim sevgili arkadaşım. Bu sene Eminönü'ndeki dükkanlardan biri hep ithal çiçekler getirmeye başladı. Ben de yakın takibime aldım. İndirim de yapıyor bana. Sayesinde değişik bitkiler edinebiliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Artık kısmetse bende Eminönündeki çiçekçileri ziyaret edebileceğim. Adresini isterim birara arkadaşım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Ağaç Dostu
|
Kartını almayı akıl ettim bu defa. Seve seve veririm güzel arkadaşım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili günüm,muhteşem güle güle büyüt. Ama malesef sizin kadar biz şanslı deyiliz siz istediğiniz bitkiyi bula biliyorsunuz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Ağaç Dostu
|
Haklısın sevgili arkadaşım. Ben de tatildeyim diye gittim Eminönü'ne. Çok kısa zaman sonra hafta sonları dahil çok yoğun bir çalışma temposuna gireceğim. Benim için de imkansız olacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2008
|
Abla profilinde ki kedicik gölgemi? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Günüm , elindeki çeşitleri yine artırmışsın , harikalar . Şimdiden satış listemizdeki kalabalığı hayal ediyorum . Benim de Plumeriyalar geldi 75 tohum , buralarda olsan işe 4 elle sarılırdık ![]() Güle güle büyüt arkadaşım ... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Ağaç Dostu
|
O Tarçın ablacım. Evimizin en asil üyesi. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benim aldığım plumeria henüz gelmedi. Yaz bitmeden çiçeğini görmek nasip olur inşallah. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Ağaç Dostu
|
Sen köklü çelik aldın herhalde sevgili arkadaşım , ben de çeliğim uyum sağlayıp açsın istiyorum ... O mor lacivert rengi çok sevdim ![]() Yeni gelenler : Plumeria Fox rainbow 25 tohum ve PLUMERIA FRANGIPANI "JEANY-MORAGE" 50 tohum . 3 yıl sonra çiçeklerini de görme umuduyla ektim , bakalım hayırlısı . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Ağaç Dostu
|
Bendekiler 2.yıllarını bitirdi. Küçük saksılardaydı hepsi. Büyük saksılara geçirdim. Hızla büyüyorlar ama açması için bir seneden fazla var gibi geliyor. Gövdeleri açacak kadar kalınlaşmadı henüz. İnternette baktım 3-5 sene diyorlar. O kadarına sabrım yeter mi bilmiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Ağaç Dostu
|
İnşallah gelir. Tonton olması da tercihimdir. ![]() İsmi Hanaku. Kokusu baharatlı ve oryantal imiş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Ağaç Dostu
|
Olur mu olur. Takas hakkın her zaman baki sevgili arkadaşım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Ağaç Dostu
|
Bna bana yokmu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Ağaç Dostu
|
Çelik gelmedi daha sevgili sevim4. Gelecek, tutacak, büyüyecek. Gerçekten doğmamış çocuğa içlik biçiyoruz. Hayali bile iyi geliyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-10-2007
|
Sevgili Günüm benim son gezmemden bu yana bahçevine bir dolu güzellik eklenmiş, ellerine sağlık. Hepsi de son derece sağlıklı ve güzel (kıskanmaya devam yani ) ![]() ![]() Bu lilium regale nin resmi Bu da african queen |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Ağaç Dostu
|
Ne güzel resimler eklemişsiniz sevgili nkoksal. Sayfayı renklendirmişler. Liliumları paket olarak almıştım. İsimleri üzerinde yazıyordu. Belki fotoğraf kalitesinden veya saksıda yetişmelerinden dolayı renklerinde farklılıklar olmuştur. Güneş görme saatleri bile renklerinde farklılık yaratabiliyor. Birer tane daha bulayım diye arandım bu sene ama nafile. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Ağaç Dostu
|
Canlarım bende katılmak istemiştim sohpetinize. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-10-2007
|
Sevgili Günüm benim senin sayfanı renklendirmeme gerek yok seninki fazlasıyla renkli zaten. Lilium regale yana döne aradığım bir lilium da oradan biliyorum. Kokusunun muhteşem olduğu söyleniyor. Bu senede bulamazsam artık tohumdan çıkarmaya çalışacağım. Tohum satan siteler yalan söylemiyorsa iki senede çiçek açarmış. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Ağaç Dostu
|
Ben çiçek saplarını kesmedim. Liliumlarda sapları kesip, gazeteye sararak karanlık yerde bekletince üzerinde minik soğanlar oluşuyormuş. Ne zaman almak lazım sapı yerinden bilemiyorum. Koku muhteşemliğinde African Queen açık ara ile alır sevgili nkoksal. Çiçekteyken gündüz salon, gece yatak odası taşıdım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-04-2010
|
Sevgili günüm bahçevin muhteşem olmuş ellerine sağlık...tabii ki kocaman yüreğine de... sevgilerimle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#236 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sevgili bıcırık. Sizin kaktüs aşkınızı ilgiyle takip ediyorum. Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Ağaç Dostu
|
Bulabilirsen kaynağını haber ver sevgili arkadaşım. Ama kesinlikle edinmeye çalış. Hiç pişman olmayacaksın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#239 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() mutlaka ![]() Düzenleyen Jezebel : 03-08-2010 saat 17:18 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |