![]() |
|
![]() |
#421 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-05-2010
|
Sardunyalarım.
Bir kaç tane daha. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Muhteşem sardunyalarınız baharı getirmişler harika görünüyorlar Türkan hanım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-12-2010
|
Bu sitede hergün yeni bir güzel köşe keşfediyorum. Sardunyalarınız çok güzel. Arada beyaz gülünüzü gördüm çok sağlıklı idi. Sardunyalar için özel bir bakım yapmadığınızı okudum, gül için özel bir bakım yapıyor musunuz? ![]() Syg.lar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#424 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Henüz balkonumu düzenleyemedim sardunyalarımın hepsi geçen yaz kaybettikten sonra ektiğim sardunyalar.Balkouma yaptığım mini sera sayesinde kayıpsız olarak baharı karşıladık inşallah bir kaç aya kadar iyice serpilmiş olurlar. Ayrıca fotoğraflar net değil çünkü yiyenim tekirdağda okuyor fotoğraf makinamı götürdüğü için cep telefonundan çektim. Sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#425 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili beka. Özel bir bakım yapmıyorum ayrıca geçen yaz sardunyalarımla birlikte beyaz gülümüde kaybettim. Sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili türkansultan,sardunyalar harika bayıldım ellerine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#428 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili vildan hanım. Onca kayıptan sonra yeni yeni toparlamaya çalışıyorum.İnşallah eski haline getirebilirim sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-12-2010
|
![]() Çok üzüldüm. Aşırı sıcaklardan mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Maşallah ne kadar keyifli sardunyalar. Bu gün kendime bir kaç tane daha sardunya alacağım. Vallahi kıskandım maşallah allah nazardan korusun sardunyaların sultanı hanımefendi ellerinize sağlık. sevgiyle kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Ağaç Dostu
|
Sıcaklardan değil ilk defa kullandığım gübre yüzünden hepsi yandı.Yeni yeni toparlamaya çalışıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#432 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sn serkan bey. Sardunyalar gerçekten çok keyifli bir o kadarda vefalı çiçeklerdir.Ayrıca kıskanmanıza gerek yok eminimki aldığınız ve yetiştirdiğiniz sardunyalar bol bol çiçeklenerek aynı keyifi size yaşatacaklardır saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-05-2010
|
Türkan hanım tüm balkonları ve terasları gezdim ve gördüğüm kadarıyla sardunya konusunda sizin tecrübelerinize güvenebilirim. Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Benim balkonum sabah 10 dan akşam 5 e kadar direk güneş alıyor sizce burada sardunya yetiştirme şansım var mı? Düzenleyen elifnaz : 04-04-2012 saat 18:55 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Maşallah sevgili türkansultan, yine eskisi gibi güzelliklerinizle gözlerimizi bayram ettirdiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#435 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
****** var benim balkonumda aynı saatlerde güneş alıyor.Sardunya güneşi seven bir çiçek ama yazın en sıcak dönemlerinde ben bakona güneşlik geriyorum birazda olsa korumaya çalışıyorum sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili loveflower tam eskisi gibi olmasada toparlamaya çalışıyorum.Sardunyaların çoğu tomurcukta açınca daha güzel olacaklar sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-05-2010
|
Çok teşekkür ederim.Umarım sardunyalarıma sizinkiler gibi bakabilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2011
|
Sizin balkonun sardunyalarına hayranım ,ellerinize sağlık,süper görünüyorlar. Yeni güzellikler bakliyoruz ,selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim sevgili nardane. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#440 |
Ağaç Dostu
|
Sardunyalarım.
Çoğu tomurcukta olan sardunyalarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-04-2012
|
çok beyendim yaaa bende heves ettim gördükçe eşim saksı aldı geçen hafta bende araştıraım ne dikebilirim diye bakip dedim bu siteyle karşılaştım çok beyendim hemen üye oldum çiçeklerle daha önce hiç uğraşmadım şimdi beni kocaaaaman bi heves sardı bende istiyorum ama hiç bir bilgim yok ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Ağaç Dostu
|
Maşallah ne kadar güzel gelişip açmaya başlamışlar balkonunuz çokmu güneş görüyor acaba Türkan hanım Benim sardunyalarım da daha tomurcuk falan yok çünkü. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#443 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Balkonum sabah 10 akşam 5 arası ğüneş alıyor ama benim sardunyalar ocak ayından beri tomurcuklandı ve çiçek açmaya başladı.Nedeni onlara küçük bir sardunya evi yaptım yani sera onlarda baharı erken getirdiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Ağaç Dostu
|
Benimkiler de kapalı balkonda ama demekki sardunyalar sizi daha çok seviyorlar. Maşallah ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-02-2010
|
Elinize sağlık, çok, çook güzeller. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2010
|
Maşallah,hepsi çok güzel,sardunyalar babamın en sevdiği çiçekler,sayfanızı mutlaka onunlada gezeceğiz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Bir sardunyasever olarak sizi tebrik ediyorum, bizimle de paylastığınız için teşekkurler. Sardunyalarınıza da maaşallah, şahaneler. İleride size bakımla ilgili şeyler sormak isterim, benimkiler biraz cılız gibi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Ağaç Dostu
|
Sn toprak çok teşekkür ederim saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#449 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Biliyorsunuz geçen yaz sardunyalarımı kaybetmiştim yeni yeni toparlamaya çalışıyorum.İnşallah eski formunu yakalarım ayrıca babanıza saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#450 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Öncelikle balkonuma hoş geldiniz.Beğendiğiniz içinde çok teşekkürler sardunyalarla ilgili sorularınıza elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|