![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Türkan hanımcım sardunyalar ceylanlar bir harika Birol beye katılıyorum çiçeklerin engüzelini saklıyormuşsunuz çok tatlı maşallah... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-04-2011
|
Türkan hanım ellerinize sağlık maşallah pek güzeller valla çelik istiyorum ama **** nereden bulabilirim teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
İşte bu ceylan hepsinin güzelliğini örttü. Maşallah çok tatlı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Türkansultan bunlar gerçek olamaz inanmıyorum maşallah maşallah. Benim sardunyalara bunları göstermek lazım ki biraz utansında canlansınlar...Sevgilerimle.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-05-2010
|
Sevgili arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Hepiniz o kadar güzel yorumlar yapmışsınızki beni çok mutlu ettiniz teşekkürler. Son resimdeki ceylana gelince kardeşimin kızı evimizin neşesi hepinize sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili satı.
O senin yüce gönüllülüğün okadar güzel bir bahçen varki benim bir kaç sardunyanın lafımı olur.Bende sizlerin bahçelerine hayranım o kadar çeşit varki cıvıl cıvıl sevgili arkadaşım sevgiyle kal. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-12-2008
|
Ceylanların yanındaki ufak ve büyük ceylanlarınıza Allah ömür versin en tatlısı onlar. Sizin attığınız başlığa göre benim başlık atarken "Benim zavallı cam önlerim ve balkonum" diye başlık atasım geldi. Cidden çok güzeller tebrik ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili gilan. Ne güzel yorum bunlar çok teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili canannuman. O yavru ceylan kardeşimin kızı. Güzel yorumlarınıza gelince lütfen çiçeklerinize haksızlık etmeyin.İnanıyorumki çok güzel çiçekleriniz vardır,isteyince insan en iyisini başarır. Çiçek yetiştirmek onları sevmek bir gönül işidir ne kadar sever ve bakarsan o kadar karşılığını görürsün sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili türkansultan sardunyalarınız her zamanki gibi muhteşem ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-04-2010
|
http://www.agaclar.net/forum/attachm...1&d=1307893487 Türkan hanım sardunyalar sizi çoook seviyor ,ellerinize sağlık . Son resimdeki ceylan hepsinden güzel Allah uzun ömürler versin . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili füsun özel bir şey yapmıyorum ama her gün kurumuş çiçeklerini,yapraklarını düzenli olarak temizlerim toprakları kurumadan su vermem,ayrıca güneş çok aldığı saatlerde güneşlik çekerim ehh birazda sevgi yeter herhalde sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili yağmur kendini kaybetme senin sardunyalarının benim sardunyalardan aşağı kalır yanı yok maşallah sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-06-2007
|
Zamanında boşuna dememişler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili serpil bende sardunyalarımı çok seviyorum aynı sizler gibi yorumların çok güzel teşekkürler. Küçük ceylan yiyenim.Allah hepimizin yavrularına sağlıklı uzun ömür versin serpilcim sevgiyle kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Yağmurcum bir laf var boynuz kulağı geçermiş. Bir bakarsın dört sardunya olmuş ondört,yirmidört derken her yer dolmuş yeterki sen iste. Gül goncası gibi olan normal sakızlar gibi açıyor,yani ben onu daha açmadan çekmiştim gonca gibi değil tekrar paylaşırım vakit bulursam Sardunyaların çoğunu kendim yetiştirdim ceylanları bu sene hiç satın almadım hepsini çelikten yetiştirdim.Kalan birazınıda cevahir,koçtaştan aldım sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Birol bey. Hoş geldin balkonuma çok teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
Pembe ceylan,top sardunya,iki renkli sardunya ve japon gülüm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
|
Ayıp olmassa bir kaç tanede yapraktan yetiştirdiğim menekşelerimi paylaşmak istedim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 25-08-2006
|
Maşallah çok güzel bir görüntü |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Türkansultan menekşeler harika görünüyor maşallah ellerinize saglık sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar hepinize çok teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-04-2010
|
Menekşe ler yol yol olmuş , sankim menekşeler sultanlığınada göz diktim bu yol oraya gider der gibi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili serpil menekşe yetiştirmeye sevgili maki01 sayesinde başladım yani bir yıl bile olmadı kışın hepsini yapraktan yetiştirdim inşallah onlar kadar başarılı olurum serpilciğim sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|