![]() |
|
![]() |
#331 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Gerçektende bu yıl sebzeler için gayet az harcama yaptım,yoğurt kaplarının küçükleri zaten evden,büyükleri eşim okulun kantininden rica edip aldı,su şişeleri de bedava,gübre köyden,bahçe toprağı sitenin bahçesinden,tohumlar arkadaşlardan,su yağmurdan(yazlığa gelene kadar)... Ama kırmızı örümcek için aldığım kükürt ve organik gübre olarak aldığım hümik asiti saymazsak, pek masraf etmiş sayılmam:=) Çok teşekkür ederim ilginize,gerçekten de çiçeklerimin çoğu da eşten dosttan,satın aldıklarım daha az,gerçekten dediğiniz gibi pek masarfasızmışım ben ya ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#332 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2010
|
Biz zaten o kapları izlemek için geliyoruz bahçene. Sakın tarzını değiştirme! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Ağaç Dostu
|
Büyük saksılara ikişer diktim tatlı biberleri,tomurcuklar var ama daha çiçek açmadı. Acı biberleri küçük yoğurt kaplarına diktim,yediverenlerden biri fotoğraftaki.Çan biberlerden uç alma işlemi yaptım,o yüzden onlar geriden geliyorlar,yani henüz tomurcuk yok,poz vermediler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Ağaç Dostu
|
Tohumdan yetiştirdiğim fıstık çamlarından sadece biri büyüyebildi.İnşaallah fidan olduğu günü de görürüz. Leylandi ablamın arkadaşı tarafından bize ulaştı.Bursa Botanik Parkta dağıtılmış,bize de düşmüş,sağolsun.İki tane ama daha birini toprağa geçiremedim bir türlü,viyolden çıkarılmış azıcık toprakla bekliyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili umutyolcusu maşallah domatesler biberler ne güzel gelişmişler. Yer kirazı tomurcukta benimkinde tık yok 3 tanesi kurudu kaldı 2 fidem ama umudumu kaybettim sizinki ne güzel olmuş inşallah meyvelerinide görürüz ellerinize emeklerinize saglık sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#342 |
Ağaç Dostu
|
Geçen yılki asterlerin tohumunu almıştım ama ekmemiştim.Vefalı çiçeğim kendisi çimlenmiş ![]() ![]() Patlıcanım böceklenmiş,ilaçlayıp yazlığa geldim.İnnşaallah hafta sonu döndüğümde temizlenmiş bulurum.Üzerinde bir çiçek ve iki tomurcuk vardı,çiçeği koardım,biraz daha gelişsin de sonra meyve versin diye. ![]() Japon fenerimde Bursa'daki evin terasında.Fenerler oluşmaya başlamış.Ama kırmızı örümcekler ona da ulaşmış,ilaçlandı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Ağaç Dostu
|
Maşallah gelişmeler güzel ellerinize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Ağaç Dostu
|
Bu gün çocuklarla denize gitmiştik ki dönüşte ne bulduk bakın ![]() Çöp konteynırının yanına yığınla atılmış sökülmüş sardunya,hem de çiçekli.Hem şaşırdım,hem acıdım hem de alabildiğim kadar çelik aldım.20'den fazla çelik olmuş,bardaklara tek tek diktim,bakalım kaç tanesi tutacak ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 25-08-2006
|
Maşallah domateslere hasta oldum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Ağaç Dostu
|
Sardunyanın seveni çoktur. Meğerse balıklarda seviyormuş! Çelikleriniz hayırlı olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#350 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler ligstrum,ama bu sardunyaları sevmemişlerki söküp atmışlar,o da bana yaradı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Ağaç Dostu
|
Sardunya çeliklerinin arkasındaki "balıklı fon" güzel bir kompozisyon oluşturmuş, canlı gibi.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Ağaç Dostu
|
Geçen hafta diktiğim sardunya çeliklerinin durumu iyi gidiyor gibi,belki de firesiz atlatırız köklendirme işini ![]() ![]() Red robinler kızarmaya başladı.Bir fidem kırmızı örümceklere kurban gitti ama misket kadar 10'dan fazla meyvesini yedik ama onu fotoğraf çekmemiştim.Şimdi de başka bir fide meyvelerini olgunlaştırmaya başladı ama kırmızı örümceğe karşı daha ne kadar direneceği belli değil ![]() ![]() ![]() Armut domateste domatesler salkım salkım ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
Ağaç Dostu
|
Rio grande domates aynı armut domatese benziyor.Sanırım tarla domatesi olduğu için meyveleri büyümeden kızaracak. ![]() Dev domatesi dev olma yolunda emin adımlarla ilerliyor ![]() ![]() Sivri biberler artık bol bol dökmeye başladı.Saksılarını büyüttüm.2.250gr'lık yoğurt kovalarından 15-20 litrelik kaplara alındılar. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Ağaç Dostu
|
Maşallah domatesler olgunlaşmış biberler harika görünüyor insanın kendi yetiştirdiği sebzeyi meyveyi yemeside ayrı bir zevk ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 04-07-2011
|
Emeklerinize sağlık, nefesim kesildi, yok yok! İnşallah bahçeli bir eviniz olur. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Ağaç Dostu
|
Yok yok.. O zaman yoğurt kaplarını pek göremeyiz. Böylesi "işçilik kıymeti fazla" makbul. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#359 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() İnşaallah bahçeli evimiz olur,teşekkür ederim iyi dileklerniz için,yine beklerim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|