![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Uzun zamandır balkona ugramadnız sevgili kerime çiçekler ne durumda küpeli yaşıyormu bayıldım ne kadar tatlı.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2010
|
Sayın burak Alkan evet uzun zamandır konumu ihmal ettim doğru.Fakat balkonumla ilgileniyorum.Oğlum çok hareketli onun yüzünden pc başına oturup çektiklerimi ekleyemiyorum.Birkaç resim ekleyeyim bari zaman varken.Küpe çiçeklerim sağ çok şükür zor kurtardım bitlerden budamıştım şimdi yeni sürgünleri gelişmeye başladı.Umarım kısa sürede eski güzelliklerine kavuşurlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Küpe çiçeğimin eski hali ![]() ![]() budanmış hali ![]() şimdiki hali ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Bu ise İngiliz Küpe çiçeğim eski ve yeni hali ![]() ![]() ![]() ![]() son hali ![]() ölmediklerine şükrediyorum.eminim eski güzelliklerine kavuşacaklar.İngiliz geldiğinde çok cılız bir daldı şimdi 3 kök oldu kırılanı dibine daldırdım tuttular ve yeni filizler veriyor.Gelişimlerini eklerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Açelyam 3 senedir ölmeden bakıyorum.Keyfi iyi ![]() ![]() ![]() sakız sardunyam ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Son olarak tomurcukta olan canan var geçen sene aldığımda küçüktü şimdi daha çok çiçek açacak eminim tomurcukları her sabah heyecanla izliyorum.Konunun ilk mesajında ilk hali var şimdi hali aşağıda. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|